Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime karakterre...

Melyik anime karakterre hasonlítasz a legjobban külső vagy belső tulajdonságilag?

Figyelt kérdés

Én belsőleg egy az egyben Setsuna vagyok a Gundam 00-ból, higgadt, rideg, érzelemmentes vagyok sokszor. Külsőleg most nem tudok egy karaktert sem kire hasonlítok, igy leírom: középmagas, rövid, barna haj, átlagos testalkat.

Veletek mi a helyzet???

2016. aug. 16. 17:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Belsőleg az ookami Shoujo to Kuro ouji c. animéből a Sata)ra

Külsőleg pedig a Vampire Knight-ból Yukira :)

2016. aug. 17. 08:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Belsőleg Owari no Seraphból Yoichi és még talán a Sekai-ichiból valamelyik kevésbé kedves uke-szerűség keveréke lennék. Külsőre pedig Hetaliából Litvánia és Erzsi között (barna szemmel).

Ja, és amúgy lány vagyok :D

2016. aug. 17. 12:06
 13/20 anonim válasza:

Higgadt, rideg, érzelemmentes vagyok, mint Sleepy Ash-Kuro a Servampból, de jó a humorom és el tudok hülyéskedni szóval van bennem egy kis Izaya (Drrr!)

Külsőleg nem tudom

2016. aug. 17. 12:13
 14/20 anonim válasza:

Külsőleg leginkább Hanji Zoe-ra az SNKból

személyiségieg pedig keverék vagyok xD nem tudnék 1 olyan karaktert mondani, aki teljesen olyan, mint én :3

2016. szept. 2. 11:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Hm a személyiségem valahol Seo(Nozaki-kun) és a Hitachiin ikrek(Ouran host club) között van félúton és keveredik bele egy kis Gintoki is.

A külsőm meg mondhatni elég extra, így nem tudnék hasonló karaktert mondani. (Valahol 170cm környékén; éppen nem vállig érő egér barna haj, kék ombre festéssel; enyhébb hetrokrómia miatt felemás, kék-zöld szemek; lányokhoz képest picit robosztusabb alma alkat)

2016. szept. 2. 18:48
 16/20 anonim válasza:
Külsőleg és belsőleg is Rosette Christopher. De tényleg, haj, hajszín, szemszín, és az igazi énem tényleg olyan mint ő. Makacs, kitartó, kicsit buta vagyok, de megvan a magamhoz való eszem. Nem szeretem ha körülöttem forog minden, vagyis pontosabban a szomorúságomat nem szeretem világgá kürtölni és így tovább.
2018. febr. 26. 16:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Ayanami Rei (Neon Genesis Evangelion) és Kuroki Tomoko (WataMote) keverék vagyok.
2018. febr. 26. 16:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Külsőleg: Yuzu (Citrus)

Belsőleg: Rukia (Bleach)

2018. febr. 26. 19:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Én deredere vagyok, szóval azokra a karakterekre hasonlítok belsőre akik szintén derederék, pl. Sakura Shiyo (Gekkan Shoujo) és Honda Tohru (Fruits Basket). Persze én sem vagyok szent, néha átmegyek kuuderébe vagy néha tsunderébe, de ez ritka, általában hasonlóan kedves vagyok mint Chiyo és Tohru.
2018. ápr. 24. 16:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát jelenleg így 36 hetes terhesen Hachi-t tudnám mondani a NANA-ból, mivel nem festhetem a hajam, így még a hajszín is egyezik! :D

Természetre inkább Bleach - Rukia.

2018. szept. 2. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!