Melyik anime karakterre hasonlítasz a legjobban külső vagy belső tulajdonságilag?
Én belsőleg egy az egyben Setsuna vagyok a Gundam 00-ból, higgadt, rideg, érzelemmentes vagyok sokszor. Külsőleg most nem tudok egy karaktert sem kire hasonlítok, igy leírom: középmagas, rövid, barna haj, átlagos testalkat.
Veletek mi a helyzet???
Belsőleg az ookami Shoujo to Kuro ouji c. animéből a Sata)ra
Külsőleg pedig a Vampire Knight-ból Yukira :)
Belsőleg Owari no Seraphból Yoichi és még talán a Sekai-ichiból valamelyik kevésbé kedves uke-szerűség keveréke lennék. Külsőre pedig Hetaliából Litvánia és Erzsi között (barna szemmel).
Ja, és amúgy lány vagyok :D
Higgadt, rideg, érzelemmentes vagyok, mint Sleepy Ash-Kuro a Servampból, de jó a humorom és el tudok hülyéskedni szóval van bennem egy kis Izaya (Drrr!)
Külsőleg nem tudom
Külsőleg leginkább Hanji Zoe-ra az SNKból
személyiségieg pedig keverék vagyok xD nem tudnék 1 olyan karaktert mondani, aki teljesen olyan, mint én :3
Hm a személyiségem valahol Seo(Nozaki-kun) és a Hitachiin ikrek(Ouran host club) között van félúton és keveredik bele egy kis Gintoki is.
A külsőm meg mondhatni elég extra, így nem tudnék hasonló karaktert mondani. (Valahol 170cm környékén; éppen nem vállig érő egér barna haj, kék ombre festéssel; enyhébb hetrokrómia miatt felemás, kék-zöld szemek; lányokhoz képest picit robosztusabb alma alkat)
Külsőleg: Yuzu (Citrus)
Belsőleg: Rukia (Bleach)
Hát jelenleg így 36 hetes terhesen Hachi-t tudnám mondani a NANA-ból, mivel nem festhetem a hajam, így még a hajszín is egyezik! :D
Természetre inkább Bleach - Rukia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!