Érdekelne engem is a mérgező emberekről szóló könyv. Biztosan érdekes lehet.
2022. dec. 13. 02:02
12/16 anonim válasza:
Aki gyengébbeket ver annak dühkezelési problémái vannak, de nem biztos hogy nárci. Nem mindenki nárci könyörgöm…….
2023. márc. 13. 08:01
13/16 anonim válasza:
Szadista, szociopata, pszichopata, de amíg nem csinálja rendszeresen, vagy nem jelenti pl. családon belüli erőszaknál, addig nem lesz belőle semmi, nem fogja orvos sem vizsgálni a mentális egészségét. Érdekesség, hogy a legtöbbjük csak a náluk gyengébbeket támadják, a saját súlycsoportjuktól, vagy hasonló szituban, nála 2x akkoránál összeszarják magukat. Ez inkább a szadistákra lehet jellemző, de laikusként mi ehhez nem értünk, csak azért mert elolvastunk pár cikket a témában. Manapság már mindenki személyiségzavarosbkeg elmebeteg, ha egy picit is máshogy viselkedik mint az átlag.
2023. márc. 13. 23:37
14/16 anonim válasza:
Attól függ, ha valóban NPD-s, hogy nyilt vagy nem, azaz sikeres vagy nem. A sikeres npd-sel elszaladhat annyira a ló,hogy megengedi magának az aktualis helyzetben, hogy fizikailag is alazzon valakit, aki eppen nem szamit. Ami utana persze lehet bajt okoz neki, de az npd-s valojaban ilyennekkel nem tud elore tervezni, realis kovetkezmenyekkel.
A nem sikeres / nem nyilt NPD-snél többször van az áldozatjátszás, de mikor nyeregben erzi magát akár egy percre, akkor betámad szóban.
2023. márc. 13. 23:56
15/16 anonim válasza:
Amit én olvastam, hogy a nárcik ritkán élnek azzal, hogy testi erőszakot alkalmazzanak. Ők mentálisan tesznek nyomorulttá, és bármit is tesznek akár párkapcsolatban pl. ha tart még melletted 15 szeretőt, és ezért kérdőre vonod miért tette, azért te vagy a hibás.
2023. márc. 14. 13:11
16/16 anonim válasza:
Azért ez nincs így
Egy nárcinak kisebbségi komplexusa van, lehetnek dühkezelési problémái… elég gyakran társul hozza a fizikai erőszak, főleg ha erősebb mint a másik fél… férj, szülő
De nekem pl a nagymamám cső nárci
Na ő soha nem volt agresszív, soha nem ordibalt, viszont cserébe, érzelmileg manipulált, látványosan sírt mindig, önmagát fényezte 0-24, mindneki más hülye volt, folyton kritizált, meg kb Mozartot akart belőlem csinálni….
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!