Az elfogadast hirdető emberek miért ítélik el azokat, akik nem fogadják el őket?
Mert ez csak egy agymosott duma, nincs köze a valósághoz. Aki kicsit is benne van ilyesmi körökben tudja, hogy vérre menő hatalmi harcok vannak, a legapróbb gyengeséget is kihasználják egymás ellen és elkaszálják a másikat. A multinacionális cégek pedig röhögnek a markukban és hátradőlve nézik az egyre nagyobb befolyásukat a világra.
Ezek alatt van a megvezetett csorda, akik azt hiszik jó célokért küzdenek, mert vesznek egy kávét a szivárványos üzletben.
Szerintem egy kicsit is intelligens első osztályos is megérti hogy nincs semmi paradoxon abban hogy a diszkrimináció ellen harcoló emberek nem kedvelik az olyanokat akik másokat (pláne kisebbségeket, vagy elnyomottakat) diszkriminálnak.
A kérdésedben még csak nem is az a legszomorubb hogy olyan buta vagy, hogy nem vagy képes felfogni egy ilyen végtelenül egyszerű dolgot, hanem az, hogy ezt még csak nem is te magad találtad ki ezt a kérdést.
Tipikus, elterjedt okoskodás jobbos tajparasztok között, hogy felhozzátok, hogy "naháá' hogyvan az hogy nem fogadják el, ha rasszista és szexista vagyok??? Nem kéne elfogadni engem is, he? Az elfogadás szót használják, aztán mégse fogadnak el engemet!! Nagyon okos vagyok, hogy ezt észrevettem"
Nincs olyan jobbos (bizonyos IQ szint alatt) aki ne mantrázná ezt.
Ok.
Akkor nem személyeskedve: megértem, hogy aki a diszkrimináció ellen harcol, az a diszkrimináló ellen van. De ha a másik nem diszkriminál, csak szimplán nem ért egyet veled, akko azt miért diszkriminálod? (Nem te, csak a példa kedvéért írtam így)
#18 igaad van, ez esetben hel,esbíteném az előző valaszomat: nem minden esetben diszkriminál.
#19 hozzád meg inkább nem fűzök semmit. De csak hogy megnyugodjon a kis kötözködős, mindenbe rosszat látó sötét lelked: nem arra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!