Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az elfogadast hirdető emberek...

Az elfogadast hirdető emberek miért ítélik el azokat, akik nem fogadják el őket?

Figyelt kérdés
Ez nem paradoxon? Nem nekik kéne elfogadni a másikat úgy, ahogy van?

2022. febr. 8. 12:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
23%

Mert ez csak egy agymosott duma, nincs köze a valósághoz. Aki kicsit is benne van ilyesmi körökben tudja, hogy vérre menő hatalmi harcok vannak, a legapróbb gyengeséget is kihasználják egymás ellen és elkaszálják a másikat. A multinacionális cégek pedig röhögnek a markukban és hátradőlve nézik az egyre nagyobb befolyásukat a világra.

Ezek alatt van a megvezetett csorda, akik azt hiszik jó célokért küzdenek, mert vesznek egy kávét a szivárványos üzletben.

2022. febr. 8. 14:09
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
11-es eltévedtél :D Gödény konteós csoportját kerested szia
2022. febr. 8. 14:14
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem egy kicsit is intelligens első osztályos is megérti hogy nincs semmi paradoxon abban hogy a diszkrimináció ellen harcoló emberek nem kedvelik az olyanokat akik másokat (pláne kisebbségeket, vagy elnyomottakat) diszkriminálnak.

A kérdésedben még csak nem is az a legszomorubb hogy olyan buta vagy, hogy nem vagy képes felfogni egy ilyen végtelenül egyszerű dolgot, hanem az, hogy ezt még csak nem is te magad találtad ki ezt a kérdést.

Tipikus, elterjedt okoskodás jobbos tajparasztok között, hogy felhozzátok, hogy "naháá' hogyvan az hogy nem fogadják el, ha rasszista és szexista vagyok??? Nem kéne elfogadni engem is, he? Az elfogadás szót használják, aztán mégse fogadnak el engemet!! Nagyon okos vagyok, hogy ezt észrevettem"

Nincs olyan jobbos (bizonyos IQ szint alatt) aki ne mantrázná ezt.

2022. febr. 8. 14:51
 14/25 A kérdező kommentje:

Ok.

Akkor nem személyeskedve: megértem, hogy aki a diszkrimináció ellen harcol, az a diszkrimináló ellen van. De ha a másik nem diszkriminál, csak szimplán nem ért egyet veled, akko azt miért diszkriminálod? (Nem te, csak a példa kedvéért írtam így)

2022. febr. 8. 15:01
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
És hogy nem "diszkriminál" aki egy embercsoportot támad?
2022. febr. 8. 15:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem logikus mindenkit elfogadni kivéve aki nem fogad el engem, a kölcsönösség elvén ez teljesen logikus
2022. febr. 8. 15:26
 17/25 A kérdező kommentje:
Attól hogy valakine van véleménye, ami ellentétes egy másik embercsoport véleményével, és ezt meg is osztja, még nem fogja őket diszkriminálni. Csak nem értenek egyet.
2022. febr. 8. 15:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, azért ott vagyunk egy társaságban, és az egyik ember kijelenti, hogy szerinte nőként nekem nem kéne beszélnem, mert csak másodrangú ember vagyok, aki nem azért van hogy gondolkodjon :D Na már mos tezzel engem erősen diszkriminál nőként, hiába ez a véleménye.
2022. febr. 8. 15:29
 19/25 anonim ***** válasza:
66%
És mi az a vélemény ami ellentétes a tiéddel kérdező? Mondjuk az, hogy a melegek is nyugodtan taníthatnak, és nem helyes a gyerekek információhoz jutását korlátozni ebben a témában SEM?
2022. febr. 8. 15:40
 20/25 A kérdező kommentje:

#18 igaad van, ez esetben hel,esbíteném az előző valaszomat: nem minden esetben diszkriminál.

#19 hozzád meg inkább nem fűzök semmit. De csak hogy megnyugodjon a kis kötözködős, mindenbe rosszat látó sötét lelked: nem arra gondoltam.

2022. febr. 8. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!