Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszi azt a többség, a...

Miért hiszi azt a többség, a 30 feletti szingli férfiakról, hogy a saját nemükhöz vonzódnak?

Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 10:17
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

7# "Meg kell nézni, hogy ki mondja. Általában olyanok, akikre egy kicsit se érdemes odafigyelni."

Akkor is, ha ez történetesen az állásinertjuztató? Annak azért van súlya szerintem. Pláne munkaerő többlet idején. :(

2022. febr. 8. 10:37
 12/30 anonim ***** válasza:
95%

11: Nincs súlya. Sőt, neki még inkább oda kéne figyelnie, hogy ne mondjon ilyen baromságokat. Nem szeretnék ilyen helyen dolgozni.

De lehet, hogy csak ki akart veled kezdeni :D már, ha férfi volt.

2022. febr. 8. 10:39
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

5# de, sokan gondolnak rá h meleg esetleg, mert pl minden adottságuk, külső pénz munka normális gondolkozás stb.

Ismerek hétköznapi melegeket, nem affektálnak, játszanak rá mint a médiában futtatott sérült pojácák, teljesen normálisan viselkednek, beszélnek

2022. febr. 8. 10:42
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a többség hiszi ezt. Csak a hangos kisebbség. Akinek nincsenek előítéletei, az nem fogja rólad azt suttogni, hogy "szerintem ez a pasi teljesen normális".
2022. febr. 8. 10:42
 15/30 A kérdező kommentje:

11# De van súlya, mert rajta múlik hogy lesz állás vagy nem, ő van döntéshozó pozícióban. Persze válaszolni nem kötelező, (csak erősen ajánlott), de neki sem kötelező felvenni. Azt nem fogják bevallani hogy ezért, mert az jogsértés lenne. Belemagyaráznak másik indokot.

Erkölcsi értelemben neki kéne odafigyelnie, de mivel ő van döntés hozó pozícióban és megteheti, ezért nem kell odafigyelnie.

Munkaerő többlet idején nincs ilyen, hogy szeretnénk vagy nem szeretnénk ilyen helyen dolgozni. Egyébként több helyen is előfordult, férfitől is, nőtől is.

2022. febr. 8. 10:46
 16/30 anonim ***** válasza:
94%
15: érdekes, velem még sose fordult elő ilyesmi egyetlen egy interjún sem. Tényleg fura helyekre jelentkezhettél.
2022. febr. 8. 10:52
 17/30 A kérdező kommentje:

16# Nem tudom mikor jártál utoljára interjún.

Az meg hogy fura helyekre jelentkeztem. Hát...talán igen, talán nem. Egyikre sincs ráírva hogy fura hely.

2022. febr. 8. 10:55
 18/30 anonim ***** válasza:
93%
Állásinterjúztatónak semmi köze hozzá, rá sem kérdezhetne ilyen dolgokra.
2022. febr. 8. 11:33
 19/30 anonim ***** válasza:
95%
allasinterjun miert kerdeznenek ilyet??
2022. febr. 8. 11:40
 20/30 anonim ***** válasza:
50%
Egy agybeteg társadalomtól csak ez jön ki az agyukból, ami még megmaradt.
2022. febr. 8. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!