Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki magányos az lehet introver...

Aki magányos az lehet introverdált ?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom az a introverdált aki elvan egy magában,ès az aki elvan magában az nem lehet magányos .

Vagy az introverdáltak is magányosak anak ellenére hogy nem is szeretnek másokkal leni?

#Éjfél után Ki írt kérdés
2022. febr. 7. 00:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy tisztában az introvertáltság fogalmával...

Másrészt hatalmas különbség van a magány és az egyedüllét között.

2022. febr. 7. 00:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Te most egy új szót alkottál az introvertáltból és a retardáltból?! 🤣
2022. febr. 7. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb introvertált is vágyik kapcsolatokra, csak kevesebbre, ritkábban és mélyebben. A világ és a társadalom működése viszont az extrovertáltaknak kedvez, akiknek komfortos sok emberrel érintkezni, ezáltal nagyobb eséllyel találkoznak szimpatikussal és könnyebben kapcsolódnak hozzájuk. Általában az introvertáltak jó barátok, ha a barátság már kialakult, odáig viszont nehezebben jutnak el. Ha a régi barátságok a suliból elkopnak, az egyetemen, vagy munkahelyen pedig nem sikerül újakat kialakítani, az magányhoz vezet. Ilyenkor mutatkozik igazán meg, mekkora a különbség a kevés és a nulla között.
2022. febr. 7. 00:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az extrovertált introvertált nem egy vagy-vagy kérdés, ez lényegében egy skála, valaki eg ykicsit ilyen kicsit olyan, a legtöbben egyébként középtájt vannak a kettő között. Introvertált az akit talán kicsit jobbna fárasztanak a társas események, a szociális aktusok,d e ettől még lehet igénye rá, barátokra pedig mindnekinek van igénye ez nem függ ettől a beállítódástól, maximum egy extrovertáltnak több a felületes haverja a barátok mellett.
2022. febr. 7. 01:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én elég extra mértékben introvertált vagyok, kerülök mindenféle helyzetet ahol már 3-4 emberrel kell egy helyen lennem, meg úgy alapvetően egy ember van akivel le szoktam ülni beszélgetni, és ennyi a szociális élet.

De egy pár például nagyon hiányzik, de azzal is tisztában vagyok, hogy ahhoz ismerkedni kéne stb, szóval tudom, hogy nem lesz belőle semmi.

De mielőtt még úgy jönne le, nem panaszkodás, hanem csak simán kérdésre a válasz, hogy introvertáltként is lehet valaki magányos, csak épp nem az emberek társasága hiányzik hanem 1-1 bizonyos ember, vagy akár csak egyetlen ember.

2022. febr. 7. 04:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#5 megértelek.

Én is introvertált vagyok. Pont, mint te.

Nagyon jól érzem magam egyedül.

Nagy szerencsém volt az életben ( talán az egyetlen)

,megtalaltam a párom, aki a barátom, a szerelmem is egyben. Gyerekünk is van már.

Nem szeretném, ha emiatt leszavaznátok. Azért írtam, hogy lehetséges megtalálni, agyon nehéz, nagy szerencse kell hozzá, de néha sikerül. nagyon szorítok, hogy neked is sikerüljön 🙂

2022. febr. 7. 06:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm :)
2022. febr. 7. 06:23
 8/8 after stroke ***** válasza:
Aki introvertált, az lehet magányos.
2022. febr. 7. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!