Most mit fogsz kezdeni a saját életeddel ha változást szeretnél? Mit kezdtél az életeddel mikor változást szerettél volna és hogy csináltad?
Jelenleg azon vagyok, hogy valami változzon.
Sokáig nem beszéltem, nem kértem segítséget, mert 1× egy helyzetben nagyot csalódtam, így egyedül maradtam, és azóta inkább magam oldom meg a helyzeteket. Kezdek rájönni, hogy ez így nem jó, és más is mondja, hogy beszéljek, mondjam ki a gondolataimat, stb.
#1 válaszával teljes mértékben egyetértek!
Nekem is egy trauma volt a kilendítő erő, ami után nyugodtan felmértem a helyzetem, majd kezdtem el kitűzni a céljaim, valamint a dolgokat, amik terén változnom/változtatnom kellett. Egyszerűen azon a ponton muszáj volt kikerülni abból az állapotból, és ezt az a helyzet mutatta meg erőtelkesebben; előtte is voltak apróbb jelek, de nem foglalkoztam velük eléggé. Nagyon sok erő és kitartás kell hozzá, és a legkisebb lépéseknek is örülni kell, közben pedig nem szabad keményen bánni magunkkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!