Volt már hogy megaláztak és hagytad magad?
Akár iskolában, munkahelyen, akár párkapcsolatban vagy bárhol máshol utcán, tömegközlekedésen stb.
Miért hagytad?
Általános - és középiskolában végig hagytam magam sajnos...
Nagyon pattanásos arcom volt! Ezért nagyon visszahúzódó srác voltam. Emiatt előszeretettel rámszálltak...
Nem egyszer erősen motoszkált a fejemben az öngyilkosság gondolata...
Valahogy mégis túléltem a sulit.
Azóta, küzdősportoltam, kigyúrtam magam!
Munkahelyeken is előfordul, hogy valaki megragadt agyilag a középiskolai szintén és ugyanúgy próbál kötekedni!
De, mostmár nem félek tőlük! Volt, hogy belém kötött egy kollégám. Vagyis, rendszeresen hergelt, szívta a vérem.
Míg, egyszer megelégelték és földhöz vágtam!
Elmeséltem a főnöknek és azt mondta, jól tettem!😅
A vicc az, hogy azóta ez a srác az egyik legjobb barátom! De, már nem dolgozik nálunk.
Ez tök jó!
Mármint az út amin végigmentél.Nem az hogy mélyen is jártál, hanem hogy a eltudtál jutni odáig ahol most vagy, felépítetted magad .Nem csak testileg, hanem lelkileg is.
Sokan ilyen bántalmazások miatt megragadnak azon a szinten , rosszabb esetben valami mentális problémájuk is kialakul a sérelmek miatt!
Gimiben volt egy tanár, aki elég szépen kipécézett magának; jobb ötlet híján valószínűleg a csendességem, visszafogottságom miatt. Bár ebben a mai napig nem vagyok teljesen biztos (jegyeimmel, magatartásommal, szorgalmammal sosem volt gond). A lényeg, hogy rendszeresen megjegyzéseket kaptam, mindenki szinte bármit csinálhatott, egy-két diáktól eltekintve (velük néha veszekedett piszlicsáré dolgokon), mert csakis engem beszéltetett, kérdezgetett órákon, mintha a többiek ott sem lettek volna.
Az egész helyzet megkoronázása viszont az a 2 tanóra volt, amit a tábla mellett, az egész osztály előtt töltöttem. Egy feladatot kellett előadnom, de egyszerűen mondatról-mondatra kötött bele mindenbe. Borzasztó volt, az osztályból páran meg adták is alá a lovat, és nevettek mindenen, vagy elismételték a tanár szavait.
Én meg hagytam, mert nem mertem kiállni magamért, féltem a következményektől és.. az akkori énemnek semmi esélye nem lett volna a tanárral szemben. Remegett volna a hangom, és szerintem egy ponton még a könnyek is előjöttek volna tehetetlenségemben. Utólag bánom, hogy meg sem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!