Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt e mar olyan hogy megalazt...

Volt e mar olyan hogy megalaztak v alul maradtal egy harcban? Hogyan kell ezt kezelni es feldolgozni?

Figyelt kérdés

2018. dec. 12. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
tanulni belőle hogy mit rontottál el és erősebb leszel legközelebb
2018. dec. 13. 00:00
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Épp az előbb, amikor az ATV élőben közvetítette facebookon a tüntetést és néhány ellenzékinek nem tetszett a kommentem. Aztán el lettem hordva minden dagadt g**-nek, de igazából ezen nem kapom fel a vizet, max picit elszomorít, hogy emberek ismeretlenül - mivel nem tudnak mással - primitív módon ezzel sértegetnek embereket, és sajnos nem csak én vagyok az áldozatuk. Szóval úgy lehet feldolgozni, hogy ha edzett vagy és már csak nevetni tudsz rajta, ahogy én is teszem. De nem maradtam alul most, mert nem is reagáltam ezekre, hanem töröltem a hozzászólást és a mocskolódó privát üzeneteket is. :)
2018. dec. 13. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Méltósággal kezelem.
2018. dec. 13. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Tanulni kell belőle, és továbblépni.
2018. dec. 13. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!