Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy telik a hetetek?

Hogy telik a hetetek?

Figyelt kérdés

Mi történt veled eddig ezen a héten?

Mesélj el mindent. 🙂

2022. febr. 3. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

Huuu elég ingerszegényen sajnos, egyedül a barátom tart életben 😂

H-P dolgozom home officeban, délután a barátommal találkozok, vagy pihenek, hétvégén meg egyik nap a családommal ebédelek, másik nap a barátommal vagyok. Sajnos nincs sok barátom és akik vannak se nagyon érnek rá, egy barátnőmmel szoktam kb. kéthetente találkozni.

Eddig a hetem:

H: Dolgoztam, aztán délután itthon voltam

K: Dolgoztam, majd átjött a barátom, beszélgettünk, filmeztünk, egyéb. Itt aludt.

Sz: Dolgoztam, majd el kellett valamit intéznem, rohangáltam mindenhova fél 5-től fél 8-ig.

Cs: Az ugye ma van, dolgoztam, jön a barátom 10 perc múlva, lehet elmegyünk valahova, még nem tudjuk.

Házimunkát általában munkaidőben csinálom, home office előnyei 😀

26/L

2022. febr. 3. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Várom,hogy kifizessenek.

Találtam pár új melóhelyet,mindkettő közel van.

Gyalog ott vagyok.

Viszont egy emailt nem láttam,mert dolgoztam,nem figyeltem.

És írtak nekem a helyről,asszem 18.-án,hogy jelentkeztem,és adjam meg a telószámom. Hát nem most világít,de üres a kép? :D

Szóval egy ismerős majd segít.

Kicsi stressz,kattogás,túlgondolás. Szokásos kis bánat,szokásos gondolatok.

Voltam helyeken,sétáltam,gondolkodtam,hallgattam a kedvenc számaimat,utána néztem az engem érdeklő dolgoknak a neten,tervezgettem dolgokat.

Nagyokat alszok mostanában,későn alszok el.

Egy szóval gyötrelem.

2022. febr. 3. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
20/F
2022. febr. 3. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
"Fenomenálisan". Amit beterveztem, tök nem jött össze belőle semmi, helyette más, fontos feladathalmaz jött össze. Nem unatkozom... Van a környezetemben valaki, aki pozitív értelemben noszogat, hogy csináljam a feladatot (a többi mellett): ez jó, mert legalább másnak is fontos végre valami a munkahelyemen...
2022. febr. 3. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!