Látszik a tekinteteken a lenézés, ha valaki húszéves, olcsó kocsiból száll ki?
Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 02:36
11/15 anonim válasza:
#5:
Te is valami tipikus bömbis cigány lehetsz ennyi ésszel szabadlábon, persze azt is az albán maffiózó apád tolta be a szaros valagad alá.
12/15 anonim válasza:
#4:
Látod? A sok #5-öshöz hasonló bömbis cigó lepontozott.
13/15 A kérdező kommentje:
5-os csak viccelt.☺️
2022. jan. 31. 11:32
14/15 anonim válasza:
Miért is?
Huszonévesen, pályakezdőként én is egy kis tizenéves szívóbenzinessel járok.
Ha akartam volna, vehettem volna helyette hasonló korú """prémiumautót""", csak éppen nem vagyok önmagam ellensége, mérnökként pontosan tudom, hogy abban a kategóriában kb milyeneket lehet kifogni a max 1-1,5 millás keretből, és azt is, hogy szinte biztos előbb esne szét alattam, ha nem locsolom rá a pénzt folyamatosan, mint a kis japán tucatautóm.
Én nem másoknak akarok bizonyítani, hogy micsoda menő vagyok és mennyire bejött az élet, köszönöm szépen :D
15/15 A kérdező kommentje:
Koszi.
2022. jan. 31. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!