Látszik a tekinteteken a lenézés, ha valaki húszéves, olcsó kocsiból száll ki?
Dehogy. Max. téged zavar ez szerintem, de miért?
Én is a húszas éveim végén járok, régebben, mikor még mentem a nagyszüleimhez hétvégenként, volt erre a célra autóm. Azzal jártam bevásárolni is, őszintén egyszer sem fordult meg ilyesmi a fejemben, hogy mit gondolhatnak az emberek a kocsimról, mert kit érdekel?! Egy használati tárgy, olyan, amilyen, amíg műszakilag oké és megy, addig nem mindegy? Ha valaki ez alapján mégis megítélne, az annyit is ér.
Rövid a történet:
Vizsgára felkészített, teljesen hibátlan, új gumikkal felszerelt, ápolt Ladánkat lopta el egy szemétláda - "stílusosan" május elsején, - Óbudáról. -Hogy szakadna be derékig az összes körbe és költse a hasznát a leszármazottjainak a kórházi ápolására az utolsó fillérig!
Ezt követően megfogadtuk a párommal, hogy stílust váltunk:
Egy 1983-as évjáratú, küllemre lepukkant, "szakadt" Audi 100-assal jártunk ezt követően, amelyet évente legalább egyszer látott autójavító műhelyt és 100 %-osan megbízható volt, mert a küllemén kívül minden tekintetben odafigyeltünk rá, karban volt tartva.
Mi is észrevettük az emberek megbotránkozott tekintetét, amikor mellénk álltak mások pl. egy jelzőlámpánál, de jót is mosolyogtunk a "bajszunk alatt", mert mi tudtuk, hogy miért járunk olyan kocsival... Nem volt üléshuzat, össze volt karistolva sok helyen a kocsi, fényezés nem is volt rajta sok helyen, de azért eljutottunk vele olyan helyekre, mint a Fehérkőlápai Turistaház - Lillafüred felett, - arra meg létráról kullantottunk, hogy ki, mit gondol a kocsi külleme miatt rólunk vagy a kocsiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!