Miért nem bíznak bennem az emberek ?
Ugyan ez a helyzet csak srácként. Én úgy vettem észre amikor ápolgatod a lelküket akkor nagyon kevés emberben van az a gondolat, hogy ő segíteni szeretne nekem, annyira elfoglalja őket a saját problémájuk, hogy nem veszik észre a jó dolgokat, mint pl hogy te ott vagy neki. Legtöbbször nem kérnek tanácsot és ha kéretlenül adsz akkor nem fogadják meg hiába mondod, hogy ilyesmi veled is megtörtént. Csak meghallgatni tudod őket, de az csak enyhíti a problémájukat, nem megoldja. Különben is sok idő kell a bizalom ki alakulásához.
Tudom mit érzel. Nyáron én is úgy 15 emberen próbáltam segíteni akiknek kisebb nagyobb problémájuk volt. Volt köztük egy csaj, hónapokig beszéltünk elmondta én vagyok az egyetlen akiben megbízik meg milyen fontos vagyok aztán véletlenül találkoztunk és a nevemet se tudta.
Talán a legjobb amit tehetsz, hogy elfogadod és nem leszel naív, nem ér akkora csalódás. Aki pedig tényleg olyan vele kell pár év mire tényleg kialakul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!