Ez normális reakció részemről?
Figyelt kérdés
Ha valaki huzamosabb ideig random módon viselkedik velem, (egyik nap ezt mondja, másik nap mást, semmiféle jó értelemben vett rutint nem lehet kialakítani az illetővel) akkor bizalmatlan leszek, és elmegy a kedvem a másik emberrel való beszélgetéstől is a kiszámithatatlansága miatt. Ez normalis reakcio részemről?2022. jan. 29. 10:52
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Én is ilyen vagyok.
Nálam leginkább akkor fordul elő, ha az illető az ismerkedés elején elkezd "játszmázni", hogy egyszer kedves, aztán eltűnik és ezt tetszőlegesen váltogatja. Számomra ez a gyerekes viselkedés kiábrándító.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, nem vagyok ezzel egyedül.
2022. jan. 29. 11:01
3/4 A kérdező kommentje:
Egy idő után már én is bizonytalan, labilis leszek, és úgy érzem, a másik mindig úgy alakítja a helyzeteket, hogy még én hozzam magam kellemetlen helyzetbe.
2022. jan. 29. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!