Csak szerintem nagyon idegesítő viselkedés ez?
Már többször is megtörtént velem, hogy valaki mellett állva/ülve írogattam valakivel a telefonomon. A hozzám közel lévő illető pedig minden szégyenérzet nélkül bámulta, hogy én éppen mit beszélgetek valaki mással.
Volt, hogy előttem két osztálytársam is ugyanezt csinálta, vagyis az egyik beszélgetett írásban valakivel, a másik bámulta, hogy ugye mégis mit beszélgethet a mellette lévő.
Nem tudom, csak én vagyok vele úgy, hogy ha látom, hogy beszélget valakivel, nem nézem, hogy mit? Mert nyilván semmi közöm hozzá, viszont úgy látom ezt a legtöbbön nem így gondolják.
Ti is ki szoktátok lesni, hogy a mellettetek lévő ember mit beszélget?
Szerintem ez kétoldalú.
Társaságban szerintem pofátlanság előkapni a telefont. Ha valaki messengeren szeretne mással üzenetet váltani, akkor arra az időre vonuljon félre.
Ettől függetlenül én sem szoktam beleolvasni másnak a telefonjába, nyilván az is illetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!