Milyen gyakran és mennyi időt szoktál panaszkodással eltölteni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 17:36
1/8 anonim válasza:
Minden nap, egy nap többször is.
Próbálok leszokni róla.
2/8 anonim válasza:
Soha. Viccen kívül. Rajtam kívül senki sem oldja meg úgyse. És én is gyűlölöm, ha valaki panaszkodik. Oldja meg, és ne sirankozzon. Ezek energiavampirok. (most nem azokról beszélek, akik gondban vannak es egyszer kétszer elmondjak, hanem azokról, akiknkek ebből áll az egész életük.)
3/8 anonim válasza:
Nem szoktam. Inkább a másik véglet jellemző rám. A pozitív eseményekkel árasztom el az embereket
4/8 anonim válasza:
Ezt így nem tudnám megmondani. Mi minősül egyáltalán panaszkodásnak? Ha bármivel kapcsolatban kifejeződésre juttatom, hogy nem jó? A kritika? Az önsajnáltatás?
5/8 anonim válasza:
Ki az az allat, aki az elsot leszavazta?
Vegyetek panaszkodasnak.
6/8 anonim válasza:
Én nem szavaztam le senkit, de úgy tűnik, engem mindenki (aki szavazott). :D :D
Kár, őszintén érdekelt volna a válasz.
7/8 anonim válasza:
Pár éve volt egy rosszabb időszakom, mikor is napi rendszerességgel panaszkodtam, és egy nap többször is sajnos. Azóta heti 1-2 alkalomra sikerült leredukálni, valamint a panaszkodásom stílusán is tudtam változtatni. Előtte sem volt hőbörgés, csak most végre sikerül még nyugodtabban beszélnem/ panaszkodnom :D Valamint, most lerendezem egy laza 5 percben, és megyek tovább a napommal. Régen sajnos ez is ugye nagyobb időt ölelt fel.
8/8 Szabi15 válasza:
Nagyon ritkán nagyon keveset panaszkodom. Kizárólag akkor amikor nagyon sok a gond egyszerre és nem látom a végét, akkor a barátaimnak ha kérdezik hogy mi a baj, akkor szoktam panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!