Az miért van, hogy igyak akármennyit, vagy (szinte) bármit is csináljak, 1,5 óra alvás után, olyan mint ha teljesen rebootolták volna a testemet, és tudatomat! Ez miért van?
Figyelt kérdés
Kb 1-2 óra alvás után, teljesen felfrissül a testem, és a tudatom.
Ez hogy lehet? Hogyhogy (csak kb) 1,5-2 óra alvás után olyan vagyok, mintha új lennék!😀😅😁 Hogy lehetséges ez?
2022. jan. 23. 18:20
3/7 anonim válasza:
Az igyál akármennyit, az nálad mégis mit jelent? :D
4/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy bipoláris vagy és (hipo)mániás szakaszod van?
5/7 anonim válasza:
A) Fiatal vagy, és még bírod. Már most, fiatal felnőttként is durva visszanézve, hogyan bírtam mondjuk egyetem elején, hogy heti 2-3x mentem inni haverokkal, méghozzá elég meglehetősen, mellette meg egy mérnöki szakot elvégeztem egyenesben, jó eredményekkel. Aztán most meg azt megérzem, ha előző nap 2 sör lecsúszott :D
B) Mocsok sokat iszol, és hozzászokott a szervezeted.
6/7 anonim válasza:
Majd meglesz ennek a böjtje. Valami miatt pörögsz, mint állat, de a tested benyújtja majd a számlát, ne aggódj emiatt.
7/7 A kérdező kommentje:
5# Remélem B! A helyes válasz!🙂😀😆😁😅🤣🤣
2022. jan. 24. 01:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!