Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mentálisan mi lesz az eredmény...

Mentálisan mi lesz az eredménye ha valaki tényleg csak a munkahely -otthob viszonylatban mozog, soha sehova nem jár (der szó szerint) és ez az álaot évek óta így megy?

Figyelt kérdés

Ennek mi lesz a vége mentálisan? Munkahely-haza, munkahely-haza. Ezen túl semmi, max a legközelebbi közért, meg a posta. Hétvége meg otthon és pont.

Ennek mi lesz a vége mentálisan?

Az illető akiről szó van már most is alig beszél, csak morog, és úgy egyáltalán a „mindenki hagyjon békén „ állapotban van.

2022. jan. 23. 12:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül élek,eleve sokszor visszahúzódó,vannak azért barátaim,csak túl gyakran nem találkozom velük.Hétvégente szüleimet látogatom.Azt érzem,kezdek beledilizni...
2022. jan. 23. 13:04
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Rám nincs negatív hatással. Edzek itthon, tanulok, szórakozok.
2022. jan. 23. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy idő után rossz elsz mág társaságba is menni. Pár hete pont ismerős szólt mert segíteni kellett olyasmiben amihez kellett 5-6 ember, egyéb híján nekem is szólt, pedig szerintem több mint egy éve nem jártam arra. Hát szabályosan kényelmetlen volt a helyzet, a többiek eldumálgattak én meg úgy voltam vele csak végezzünk aztán jöhessek haza. Rendeltek pizzát ilyesmit arra már nem is amradtam ott.

Na kb valami ilyesmi irányba vezet ez az út. Jó én régen is ilyen voltam, kerülteem az embereket, csak már átment abba a szintbe, hogy egyszerűen kényelmetlen más emberek közelsge.

2022. jan. 23. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!