Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miből élnek sokan ha délben...

Miből élnek sokan ha délben tele a Lidl parkoló, és dugó van az utakon? Mindenki vállalkozó vagy mi?

Figyelt kérdés

2022. jan. 21. 11:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb. mindent leírtak előttem. Nekem még egy kérdésem lenne. Miből gondolod, hogy a közalkalmazotti szektorban lennének a legtöbben 8-16 között, a többi ember (fennmaradó háziasszonyok és nyugdíjasok) pedig otthon ülnének egész nap?
2022. jan. 21. 23:26
 32/35 anonim ***** válasza:
Minden 3.héten szabadságon vagyok, így van időm csavarogni.
2022. jan. 22. 09:29
 33/35 anonim ***** válasza:
93%
Én akkor éreztem így, amikor albérletbe költöztem, és jött a tulaj a pénzért. Úgy volt, hogy 6-kor találkozunk, ő már előbb odaért, én munkából jöttem. Akkor tette azt az okos megjegyzést, hogy: "neked a munka elveszi az egész napodat". Nem tudom, ő mit csinált, de meg tudott lepődni rajta, hogy nap közben nem érek rá, mert dolgozom.
2022. jan. 22. 16:36
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy volt még pár lakása kiadva
2022. jan. 22. 16:42
 35/35 anonim ***** válasza:
Lehet. De attól még nem kell rácsodálkozni, hogy én dolgozom.
2022. jan. 22. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!