Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miből élnek sokan ha délben...

Miből élnek sokan ha délben tele a Lidl parkoló, és dugó van az utakon? Mindenki vállalkozó vagy mi?

Figyelt kérdés

2022. jan. 21. 11:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%

- műszakoznak

- szabadnapjuk van

- betegszabin vannak

- épp munkanélküliek

- kötetlen munkaidőben dolgoznak

- részmunkaidőben dolgozik

stb.

Én is legtöbbször napközben járok boltba (igaz nem autóval) mert akkor nincs tömegnyomor a boltban. Vagy az ebédszünetemet használom erre, vagy túlórázok annyit amennyi kiesett a munkaidőmből.

És nem nyomja mindenki fullos verdákkal, nekem speciel semmilyen autóm nincs.

2022. jan. 21. 11:41
 12/35 anonim ***** válasza:
85%

Plázába én pl. csak akkor megyek, ha valahogy meg tudom oldani hétköznap, mert szabin vagyok, vagy hasonló. Hétvégén utálok menni, akkor tömeg van. (Amúgy a legtöbb plázában van spar/tesco/hasonló, miért ne lehetne tejfölért menni?)

2022. jan. 21. 11:42
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
GYES-en lévő anyukák vannak ott csomót. Illetve - bár nem ez az általános - láthatsz olyan nyugdíjasokat is, akik letagadhatnak 10-15 évet.
2022. jan. 21. 11:53
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs autóm, de nem szeretek hétvégén bevásárolni, mert akkor vannak legtöbben, és szeretem, ha szabad a hétvégém más programoknak. Tegnap munka után csomagautomatából átvettem két rendelésemet, a csomagautomata pont egy Spar mellett van, még nyitva volt, így beugrottam venni tejet, mert otthon elfogyott, meg ha már ott voltam, vettem mást is, ami eszembe jutott, és pont volt. Nagyon kevesen voltak, gyorsan végeztem. A péntek a munkahelyemen rövid nap, illetve lecsúsztatható. De van olyan is, hogy ebédidőben kimegyünk bevásárolni a közeli boltok valamelyikébe, és akkor munka után már nem kell még ezzel is foglalkozni, több idő van pihenni.
2022. jan. 21. 11:58
 15/35 anonim ***** válasza:
40%

#12:

Azért a legtöbben nem kifejezetten a tejfölért mennek be egy plázába. ^_^

2022. jan. 21. 11:59
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a legtöbben nem, de akinek szólt a válaszom, az ezt írta: "ott nem érv a hétvégére bevásárlás, illetve a leugrottam tejfölért".

Miért ne lehetne érv? Évekig laktam a westendhez közel, az ottani spar-ba jártam bevásárolni, szóval nekem rendszeres érv volt.

2022. jan. 21. 12:01
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
"Viszont fullos verdákkal nyomja mindenki." - Nem mindenki, de azt nem feltétlenül látod, hogy sajátja vagy cégautó. Sok cég biztosít úgy céges kocsit, hogy magáncélra is használhatod.
 18/35 anonim ***** válasza:
13%
15 Igaz.A legtöbben szinte semmit nem vesznek, csak bemennek tátani a szájukat.
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Te is ott voltál ezek szerint, akkor te is vállalkozó vagy?
2022. jan. 21. 12:09
 20/35 anonim ***** válasza:
83%
Minden nap, vagy csak pénteken? Ha az utóbbi, akkor a szegény nyuggerek mennek az S-Mercikkel a ratyi bótba ócsó farhátért.
2022. jan. 21. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!