Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Aki az online állásnál dolgozi...

Aki az online állásnál dolgozik, mindenki vallalkozó?

Figyelt kérdés

Fizetés kiegeszítésnek nagyon jó lenne, de őszintén, van olyan dolgozó, aki katával 50 ezret kifizet havonta azért, hogy kb 40-50 ezret összeszedjen?

Azt nem is merem gondolni, hogy egy komoly vállalkozó ilyennel szarakodik plussz keresetért...

2021. dec. 25. 21:14
A kérdező szavazást indított:
Dolgozom az OÁ-nál, és csak ezért fozetem a katát.
Dolgozom az OÁ-nál, és eszeben nincs vállalkozást indítani.
Mi a szar az az OÁ????
Vállalkozó vagyok, és az alap üzletem mellett evvel foglalkozom.
4 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. dec. 25. 21:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi az az OÁ?? Ne kelljen már gugliznom
2021. dec. 26. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Onlineállás, chatkur..vàk.
2021. dec. 26. 09:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Utolsó neked fogalmad nincs ezekszerint mi is ez, amiről a kérdés szól. 🤣

De legalább igazi magyar vagy, hogy ott okoskodsz, ahol sajnos nem tudsz még válaszolni sem, mert azt sem tudod, hogy mi a kérdés. 😁

2021. dec. 26. 10:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint neked nincs fogalmad, csak benyaltad a marketingdumát.
2021. dec. 26. 11:15
 6/11 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha tudod, akkor kérlek a kérdésre válaszolj, amit feltettem, mert az, hogy ki mivel és kit ver át, az nem volt kérdés.

De ezekszerint te tapasztalt vagy a témában, szóval talán válaszolhatsz is a kérdésre, amit feltettem. 😊

2021. dec. 26. 14:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Válaszoltam, ott van az egyesben. Nem szavaztam, mert nem ku..rválkodom. De történetesen ettől még az adózásról van valami fogalmam.
2021. dec. 26. 14:21
 8/11 A kérdező kommentje:

Ezek szerint mégsincs fogalmad róla, ha sosem csináltad. Akkor mi alapján ítélkezel, és mi alapján válaszolsz?

Azért mert hallottál róla, szóval érdekel a téma nem jelenti azt, hogy okos is vagy, és vonatkozik rád egy kérdés, amit azoknak tettem fel, akik DOLGOZNAK ebben.

2021. dec. 26. 14:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor a “Munka büdös, inkább ku..rválkodnék” csoportban próbáld.
2021. dec. 26. 14:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Vannak bajok...... 🤦‍♀️🤣🤣

Te egy igazi gyökér vagy, már ne is haragudj. Olyanban okoskodsz, amiről fogalmad nincs.

Vagy próbáltál bekerülni, és annyira ostoba voltál, hogy nem vettek fel, mert nem vagy képes kommunikálni, és ezért most jól odamondod mindenkinek? 🤣🤣🤣

Gondolom a bolti eladónak is büdös a munka, mert csak ott ül, oszt húzkod... Vagy az ügyfélszolgálatosnak is, mert csak trécselget egésznap. Bezzeg ha kapálna, nem??!!! 🤣

Szerint kezeltesd magad, mert óriási baj van az emeleten.

2021. dec. 26. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!