Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért nem esznek egyedül...

A nők miért nem esznek egyedül a kínai étkezdében?

Figyelt kérdés

Találtam egy kínai étkezdét, kábé október óta járok oda, nem naponta, de gyakran, különböző napszakokban. Azt vettem észre, hogy a bent evőknek gyakorlatilag 85%-a férfi egyedül, 5% férfi a férfi kollégájával, ezen kívül néha betéved egy-egy gyerekes család vagy középkorú házaspár. Fiatal csajok maximum a pasijukkal jönnek be.

Először azt hittem, ők mind főznek, ezért nem fanyalodnak gyorskajákra, de aztán feltűnt, hogy vásárolnak ők is, de mind csak elvitelre.

Egyáltalán nem valami tróger lebujt kell elképzelni, teljesen átlagos emberek esznek ott, kultúrált környéken van. Az emberek megeszik ott a kaját, aztán mennek a dolgukra, nem bámul senki senkit, semmi nem történik ott, ami riasztó lenne esetleg.

Csak erre a kajáldára jellemző ez, vagy mindenhol ez a tendencia? És szerintetek ez miért van?

2022. jan. 16. 10:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Baromi egészségtelen, ezen felül sajnos diétát is kell tartanom, ami alapján semmit se ehetnék onnan és túl ízes is nekem. Ettől függetlenül régebben kb. kéthavonta ettem kínaiban és bizony, ha úgy volt, akkor tökegyedül beültem.

Sőt, munkahely konyhájában is eszem egyedül, ha úgy alakul. Sokszor jobban szeretek is egyedül enni, nekem kell az egyedüllét, nem bírom a nonstop társaságot.

N

2022. jan. 16. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek mások előtt enni, úgy érzem, hogy bámulnak és az zavar. Hétvégén otthon, hétköznap pedig a munkahelyemen az asztalomnál eszek (ahol a monitorok takarnak a munkatársaim elől).
2022. jan. 16. 12:55
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
En ferfi vagyok de nekemis jobb otthon 😀 Am sztem csak annyi h a nagy reszuk nem kinait kajal. Menj be a mekibe ott van csaj boven🤷‍♂️😀
2022. jan. 16. 21:01
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, érdekel-e vkit, lehet, h rájöttem! 😃 A férfiak megeszik bent egyszerre a nagy adagot (1100 Ft), de a nők nem bírnák, csak a kicsit, mert az is sok (800 Ft), viszont ha elviszik a nagyot és otthon két alkalomra eszik meg, akkor sokkal jobban megéri. 😃
2022. jan. 24. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez nem hülyeség, a párom tényleg gyakran ezt csinálja, igaz nem a kinaiban
2022. jan. 24. 14:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez azért hülyeség, mert ha valakivel megyek, akkor is hazahozom a felét. Egyszerűen a kajálás olyan, mint a szarás. Közben "támadható" vagy. Ha nincs ott veled valaki, aki megvéd, akkor elvonulsz.
2022. jan. 24. 15:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Senkit nem láttam még, hogy elhozza a felét. (A többire inkabb
2022. jan. 24. 15:19
 18/20 A kérdező kommentje:
nem is reagálnék, valami paranoid tévképzetnek tűnik.
2022. jan. 24. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez nem paranoid, ez evolúciós. Ezért tettem zárójelbe, nem szó szerinti.

Én sok embert ismerek, aki elhozza a felét. Pont a kínainál állt be elénk egy srác pár hete, hogy kérjen dobozt, mert nagy az adag, és nem tudja helyben megenni.

2022. jan. 24. 15:23
 20/20 A kérdező kommentje:
De sokkal egyszerűbb hazavinni, és pont ezt csinálják - főként a nők - abban az étteremben, ahova én járok.
2022. jan. 24. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!