Mit tehetek a “ha nekem nem jó, másnak se legyen jó” érzéssel?
Bár tudom nem kellett volna, elkezdtem pörgetni a Fb- ot.. és látom, ki hol tart az életben..
értem hogy van nehéz része nekik is, de el tudott készülni az a kép (pl. Apa anya gyermek a képen.. együtt .. kiránduláson)
És nekem fáj, hogy nincs ilyen.. és sokaknak az ismerős körömben ( főleg aki nálam fiatalabb! ) elérte már ezt a szintet. Én gondolkodni sem gondolkodhatok a család alapításon.. mert nincs alapom, amire gyermeket lehet vállalni. Tanultam, dolgozom és nincs félretett pénz, mert elmegy az albérletre meg kajára.
Mit tegyek hogy ne érezzem magam ilyen ramatyul?
Szeretnék örülni más boldogságának. Ez így nem állapot..
Oké, és más meg még ott se tart, ahol most te... Céltalan az ilyen összehasonlítgatás.
Ha nehezen viseled, nyugodtan kövesd ki őket. Az én hírfolyamomban is csak engem érdeklő híroldalak, csoportok jelennek meg, az ismerőseim nagy részéről viszont le vagyok iratkozva. Az a néhány közeli barátom, akiknek az élete tényleg érdekel, velük úgyis beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!