Eddig rám azok az emberek voltak irigyek, akik nem értettek engem, nagyon másképp működtek, mint én. Munkahelyeken általában az volt a baj hogy nem vettem részt mások kibeszélésében, illetve volt olyan tanár kollégám aki nem tudta elviselni, hogy a gyerekek engem szeretnek, velem mindent megbeszélnek és ezért különösebben nem teszek semmit, csak úgy "vagyok".
De én az életemet is lazán, könnyedén élem, alapjáraton boldog vagyok, van sok barátom, sok hobbim, nem vezetek nagy háztartást, a lányommal nagyon jó a kapcsolatom. A mi életünk tele van mesével, játékkal, nevetéssel és művészettel. Nem panaszkodom, mert nincs mire, ezért vannak, akik irigyek rám, mert nem értik, hogy csinálom. Pedig sehogy, csak kevéssel megelégszem és kis dolgok tesznek boldoggá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!