Észrevettetek olyat, hogy testvérek esetén az elsőszülött inkább az apjára, a második pedig az anyjára hasonlít jobban?
Miben?
Testalkatban tesómmal mindketten apánkra hasonlítunk (én lány vagyok, ő fiú, én vagyok az elsőszülött). Szakmai érdeklődés terén is mindketten inkább apánkra hajazunk. Viszont egészségügyi problémák terén öcsémnél jelentkeznek inkább azok, amik anyánknál probléma, és nálam azok, amik apánknál. Gyerekkori fotóinknál viszont anyánk nem tudna letagadni engem, apánk meg nem tudná letagadni öcsémet, a szüleink gyerekkori fotóinkon nagyon erős a hasonlóság az azonos nemű szülővel, ikrek is lehetnénk, de felnőttként már jóval több a különbség. Illetve életmódban másképp élünk, mint a szüleink.
Az újszülöttek döntő többsége az apjára hasonlít jobban, ez nem véletlen.
Aztán ez a gyerekkor környékén, 6 éves kor körül tűnik el.
"mivel fogamzásgátlót szedett"
Azt mondod, hogy ahogy elkezdtek utána próbálkozni, azonnal terhes lett?
Amúgy ki az a kretén, és még ráadásul hogy szerzett 80%-ot, aki a tényeket lepontozza?
Ja, ilyesmit mondok lényegében. Gyorsan megtörtént a teherbeesés, talán egy hónapba se telt. Szerintem nem egy túlzottan elrugaszkodott feltételezés a részemről, hogy valóban első fogantatás lehettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!