Akinek van jóképű férfi ismerőse, már észrevetted, hogy a nők teljesen megkergülnek a jelenlétében?
Figyelt kérdés
Átlagos férfit le se szarják, de ha megjelenik egy olyan egyed, akinek jól állnak az arccsontjai, akkor az összes nő elveszíti önkontrollját, és durván nyomulnak rá.2021. ápr. 10. 18:39
1/7 anonim válasza:
Igen észrevettem, elég szánalmas mikor a 30-40 éves nők ennyire nyomulnak xD
A legkellemetlenebb mikor rád...
2/7 A kérdező kommentje:
Nem csak az öreg nők, hanem a feszes és csinos 18 évesek.
2021. ápr. 10. 18:58
3/7 anonim válasza:
Jaa, csak az nem gáz nekem:D Azokra simán rámegyek:D
4/7 anonim válasza:
Majd megesz az irigység, kérdező xD
5/7 anonim válasza:
Nő vagyok és nem tapasztaltam a jelenséget sem magamon, sem az ismerőseimnél.
A hiba az Ön készülékében van.
6/7 anonim válasza:
Van olyan férfi. Soha életemben nem udvaroltam egy pasinak se, az a fajta vagyok, ha valaki tetszik, inkább a világ végére menekülök, csak észre ne vegye. Ehhez képest már egyáltalán nem tinédzser fejjel megismertem valakit, aki olyan hatással volt rám, hogy már én is szánalmasnak láttam saját magamat. De nekem azért sem volt egyszerű, mert egy ideig hülyített. A többi nőismerősömön is láttam, hogy hatással van rájuk. Volt aki csak elpirult, volt aki konkrétan úgy loholt a pasi után, mint egy pincsikutya. Egyébként nem csak a nőkre hatott. Bárhol megjelent és az emberek egy pillanatra elhallgattak és ránéztek. Férfiak is. Brutálisan erős kisugárzása van.
7/7 anonim válasza:
Én meg pont azt tapasztalom, hogy a nők is és férfiak is féltékenyek az ilyen férfiakra. A nők úgy vannak vele, hogy úgysem ők kellenek neki és nem hajtanak rá de emellett ki is rekesztik a társasági életből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!