Az idősebbek miért nyafognak mindig arról, hogy az aktuális, fiatal generáció alkalmatlan lesz mindenre?
Az én generációmat ( y) is szidták, amikor tinédzser voltam, hogy nem lesz munkánk, mert mindenre alkalmatlanok vagyunk és amúgy is, viasza kell vezetni a sorkatonaságot, mert csak ott lehet belőlünk embert faragni.
Ehhez képest, most 10-ből 9 korombeli saját lábára állt, van lakása, háza, autója, gyereke, fix munkahelye.. Szóval ez a jóslat alaposan félrement, erre beleálltak a mostani fiatalokba.
Náluk ez valami generációs tévhit, hogy ők a legjobbak? Ők építették, teremtették meg a mostani életet, tőlük csak rosszabb lehet mindenki.
Ja, és állíccsák vissza a sorkatonaságot!!!44 Bezzeg mi a bányába tuttuk, hogy mi aza munka!!
hello, nem tudom, számít-e, de érdekesség-képpen, nekem most pont ez a kérdés, meg még ez a cikk vannak megnyitva egyszerre;
lehet,hogy például az újabb generációk nehezebben teremtik elő maguknak a jólétet, otthont. itt pl van ilyen info, hogy nem ideológiai, vagy nemtom milyen okokból költekeznek kevesebbet a mostani fiatalok, hanem az élet drágább lett, a pénz viszont kevesebb. de szal erről nem ők tehetnek. szal nem az ifjúság, és nem a szüleik v nagyszüleik asszem, hanem másféle okai vannak. de én nem értek hozzá szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!