Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szánalmas, ha elsősorban...

Szánalmas, ha elsősorban beszélgetés miatt mennék prostihoz és csak másodsorban a szex miatt?

Figyelt kérdés

Az élmény miatt, hogy egy nő figyel rám és hogy egy valódi emberrel beszélgetek… Szemtől szemben, miközben lazaság van.

Még ha (!) meg is játssza hogy neki is kellemes, a csacsogós stílus mögött igazából halálosan unja és azt kívánja, hogy teljen már le az óra (HA!), akkor is az illúzióért én szívesen fizetek…

Próbáltam sok pszichológust, sok ingyeneset és pár fizetőset is.

Az a baj, hogy nagyon érzékelhető, hogy nem igazán figyelnek az emberre (jobban mint egy prostinál) valódi diskurzus nincs, 90 százalékban csak kérdéseket tesznek fel… De azt is csak abból a célból, hogy nekem úgy tűnjön hogy dolgoznak.

Valójában nincsenek a kérdések mögött gondolatok, nem következtetnek semmire, csak kérdeznek hogy én tovább beszéljek.

Egy prostinál néha előfordulnak őszinte kérdések is…

Nyílván a 2 dolognak nagyon más a célja, a pszichológus az azért kérdez, hogy valamilyen diagnózist állíttasson fel, vagy legalábbis valamilyen korkép kialakuljon benne és erre javasoljon megoldásokat, méghozzá szakmai alapon.

A prosti ezzel szemben azért kérdez és beszélget, hogy jól érezzem magam… Tehát elfedi a problémámat és így ha ilyesmihez folyamodom, az inkább árt (ami természetesen nem a prosti hibája), míg a pszichológus nem abban segít hogy amíg beszélek vele, addig jó legyen, hanem hogy felszínre hozzá a problémáimat.

Ami fájdalmas és kényelmetlen lehet, de kulcsa a gyógyulásnak.

A probléma az az, hogy mint fentebb utaltam rá, a szakemberek bele untak a hivatásukba, nem hivatástudatból csinálják, hanem mert 9 évig tanultak és már ha ennyi időt bele áldoztak a tanulásba, ezen a pályán kell maradniuk (megértem).

A prosti sem hivatástudatból csinálja amit csinál, viszont ahhoz amit Ő csinál, nem is szükséges…

Ő profi szinten letapasztgat sebtapaszokkal és így a sebeimről nem kell tudomást vennem, amíg a sebtapaszok el nem használódnak és le nem esnek, amikor is újból a segítségére szorulok majd…

Ehhez elég, hogy kedves, figyelmes vagy legalábbis meg tudja játszani.

A pszichológusnak meg fel kéne tépnie a sebtapaszokat, a sebeket és szakszerűen ellátni a sérüléseket…

Csak hogy ehhez nem elég a kedvesség, stb. de még a szakértelem sem, hanem muszáj megingathatatlanul elhivatottnak lennie.

Ezért nem tudnak segíteni…

Tizen éves tapasztalattal rendelkezem a pszichológusok, pszichoterápiák terén és ez alapján ezt gondolom.

Konkrétan ha a wikipédián kikeresek egy pszichés betegséget, szinte bármelyikkel tudnám magamat diagnosztizáltatni a pszichológusokkal és pszichiáter szakorvosokkal… Ha akarnám.

Még maguktól sosem mondtak semmit, hogy mi bajom lehet, mindig nekem kell ajánlgatnom dolgokat. Hogy milyen tünetek alapján mire gondolok…

Először ennek örültem, mert az az illúziót kelletette hogy figyelnek rám, de már egy ideje rájöttem hogyha ismerem a tüneteket, tényleg szinte bármilyen betegnek eladhatnám magam.

Ez nagyon gáz…

Ha megtalálnám a TÖKÉLETES pszichológust, akkor 15-20 év alatt együtt, közös munkával elvégezhetnénk egy tényleges pszichoanalízist, de nekem őszintén nincs már erre igényem.

Én nem akar 40-50 évesen jól lenni.

Legalábbis nem akarok ezért egy évtizedik keményen dolgozni, amikor lehet még mielőtt learathatnám a munka gyümölcsét, elüt egy busz, vagy spontán megáll a szívem bármi…

Illetve az sem lehet jó érzés, ha akkor ébredek rá, hogy csak szélmalom harc volt.

Sokkal értelmesebbnek érzem azt, hogy elnyomom a gondjaimat és próbálom magamat néha nem teljesen szarul érezni…

Mivel egy munkahelyen sem tudtam haveri kapcsolatokat sem kialakítani, sőt a legtöbben kifejezetten nem kedvelnek és nem egy közösség, hanem már sokadik közösség hierarchiájában találom magamat pár hónap alatt durván legalul, azt gondolom hogy nekem az a jó, hogyha elengedem ezt a barátkozás dolgot és kiválasztok egy lakásos prostit, akihez rendszeresen, mondjuk minden héten egyszer elmegyek…

Ti mit gondoltok?

Szerintetek is ez a jó?

Illetve aki ezt még meg ezt meg tudja ítélni, mert két lábbal a földön járó ember típus, szerinte ez szánalmas?

Ha igen, ki tudja fejteni hogy miért?

Előre is köszi!

2022. jan. 11. 18:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően leginkább ezért mennek az emberek, hogy ne érezzék magukat egyedül és valaki figyeljen rájuk. Persze, a legtöbb embernek a szex része is kell, de amúgy sokan csak pont azt akarják, hogy végre nem az asszonyt kell nekik hallgatni, hanem egy nő hallgatja őket. A tapasztaltabbak amúgyis elég jól eljátszák, hogy odafigyelnek rád és törődnek veled.
2022. jan. 11. 19:08
 12/19 anonim ***** válasza:
18%
Nem olvastam végig az egész regényedet, csak nagyjából átfutottam. Sztem nem gáz, ha azért mész prostihoz. Illetve megpróbálhatod azt is, hogy elkezdesz IRL-t streamelni a twitchen vagy a ytbn. Fogsz egy telefont és élőben elkezdesz menni a városba és ott leszólítod a neked szimpatikus csajokat és elkezdesz velük beszélgetni. Kamera miatt nem fognak hülyének nézni, ha mindenféle témákról elkezdesz velük dumálni, viszont sok idő és türelem kell hozzá. Kamera nélkül meg szóba se állnának, mert "idegennek" néznének. Kamera az pont azért kell, hogy ne érezzék úgy a lányok, te most bármilyen hátsó szándékod lenne velük, hanem megmondod twitchre streamelsz és most a chat megszavazta azt kérdezem a lányoktól, hogy... ide jön amire kíváncsi vagy.
2022. jan. 11. 19:42
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Hát, ha nálad ilyen szómenéssel jár a beszélgetés is, mint amit itt bemutattál, akkor gáz lesz. XD
2022. jan. 11. 20:24
 14/19 anonim ***** válasza:
21%
Nem szánalmas, hanem veszélyes! Nem tudhatod, milyen alvilági körökben szolgál a csaj és mit ad ki rólad. A pszichológusnak titoktartási kötelezettsége van, a prostinak nincs.
2022. jan. 11. 20:29
 15/19 anonim ***** válasza:
23%

Ez is csak egy pótcselekvés volna, mint a drog. Te is tudod, hogy illúzió, és nem fogod ebben megtalálni a lelki nyugalmad.

Mindenki igazándiból Istent keresi, Isten szava, üzenete pedig a Biblia. A Bibliát olvasva, főleg az Újszövetséget, mindenki találhat maga számára válaszokat, mivel ez az írás örökérvényű, mindenkihez egyénileg "szól", aki olvassa. Igaz, tömény, nem lehet vele gyorsan haladni, és kezdetben a nyelvezete sem biztos, hogy könnyű.

Istenhez bármikor lehet szólni, a hozzá szóló kiöntheti a lelkét. A nehézség, hogy látható emberi gesztusokkal nem válaszol, (máshogy válaszol sok esetben, de nem rögtön,) viszont tökéletesen figyel, és megérti a hozzá szólót, és mindenre emlékszik is, és nem unja.

2022. jan. 11. 22:12
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

A pszichoterápiához NEM kell 15-20 év, honnan veszed ezt a marhaságot? Ismerősömet öngyilkossági kísérlet után ~5 év alatt rendbe rakta, annyi hogy JÓ szakembert kell találni.

A prosti leszrja a bajaidat, értelmetlen neki sírni.

2022. jan. 12. 09:20
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy az utolsó írja, utolsó mondatában. Le se szarja egy prosti, hogy mit nyafogsz neki, még ha közben bólogat is. Aki erre vágyik, az szánalmas. A kérdésedre válaszolva. Sőt, nagyon gáz.
2022. jan. 12. 14:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is ebben voltam mint te, de aztán amint lettek barátaim ez megváltozott. Onnantól a barátkozás is könnyebben ment, és az embereket sem úgy láttam mint idegeneket, hanem simán elbeszélgetek már bárkivel szinte, és megy a másokra való ráhangolódás, csak az eleje volt nehéz, de pár hónap alatt rendbe jött ez a dolog, pedig én is azt hittem h ilyen 10-20 év kemény munkája kell ehhez, meg pszichoterápia stb...

Ez azzal kezdődött nálam, h nem én kezdtem el másoknak beszélni magamról, hanem elkezdtem embereket hallgatni, ahogy magukról beszélnek, aztán néha én is beszéltem, aztán egyre többet stb, most meg már hál istennek sok ismerősöm van, meg pár barátom

2022. jan. 14. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia, én szívesen meghallgatnálak, és próbálnék segíteni,hogy jobban érezd magad. Van tapasztalatom ebben a világban, bár nem mint prosti,de hasonló. Ha gondolod, írj:)

32 N

2022. jan. 15. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!