Mitől lehet az, ha én keresem a lányt, akkor órákon keresztül tudunk beszélgetni, kölcsönösen visszakérdez meg minden, de ha én nem keresem akkor ő sem?
0 önbizalma van a csajnak. Nem érzi magát elég jónak ahhoz, hogy ha ő keresne, akkor érdekelne téged. Ezért inkább a biztosra játszik, hogy ha te keresed őt, akkor megnyugszik.
Vagy szimplán csak játssza az elvét, hogy lányként nem fogja keresni a fiút.
En hiaba voltam nagyon jo csaj fiatalon, azzal a kevessel, aki tetszett, bena voltam. Keptelen voltam kezdemenyezni, inkabb hagytam, hogy semmi se tortenjen.
Azt kell kideriteni, valoban jolesik-e neki is a beszelgetes. A tetszest nem zarja ki a viselkedese, de valoban lehet rosszabb forgatokonyv is.
Ha jól belemelegedtek egy beszélgetésbe, kérdezz rá, hogy ha ilyen jól érzi magát veled miért nem keres soha.
Ennél egyszerűbben nem lehet megtudni, minthogy rákérdezel. Minden más csak találgatás ami vagy igaz vagy nem. Ezt csak tőle fogod megtudni senki mástól.
Tudom, rettenetesen hangzik, de velem már volt olyan, hogy azért nem írtam egy srácnak, mert simán nem jutott eszembe. Mikor ő írt, szívesen beszéltem vele, lelkes voltam stb, csak annyi minden más történt körülöttem, hogy, magamtól nem jutott eszembe.
Később még azért nem írtam rá, mert folyton beelőzött.pl nekem kb 1 hét volt az, hogy eszembe jusson/beszélhetnékem legyen, neki pedig egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!