Marilyn Monroe minden férfinak tetszene?
Főleg pasik véleménye érdekelne!
Ha esetleg nem, miért nem?
7:
Ezen semmi érdekes nincs, ezt hívják úgy, hogy ízlések és pofonok.
Azért ha valakinek itt kezdődik a kövérség, akkor ott elég súlyos zavarok lehetnek a háttérben, én nem lennék erre annyira büszke a hölgy helyében.
Amúgy ha keresel Monroe-ról képet, ahol nincs kikontrasztosítva ennyire vagy nincs szétsminkkelve, akkor is annyira szépnek látod? Csak mert nem mondom, hogy a világ legrusnyább nője, vagy ilyesmi, de nálunk ez az arc abszolút átlagos. Rengeteg ilyen arcberendezésű lányt láttam már. Kicsit krumpliorrú, kicsit távol vannak a szemei.
Valaki felhozta Hepburnt példának, neki például egyedibb arca volt már akkor. Volt benne valami arisztokratikus, meg sugárzott belőle valami, ami smink nélkül is felismerhetővé tette, és nem keverted össze még egy másikkal. Ha Monroe-ról nézek egy smink nélküli képet (főleg, ha az eredeti hajszínével, bogyorítgatás meg mittudoménmi nélkül), akkor simán elmennék mellette anélkül, hogy felismerném.
De mondjuk nekem alkatilag, annak ellenére, hogy Hepburn úgy volt szép meg csinos, ahogy volt, én jobban szeretem azt, akinél nem kell féljek, hogy ha ráfekszek, eltöröm :)
Nem,nem minden férfinak tetszene Marilyn,mert mindenkinek másmilyen emberek tetszenek,pl:valakinek tetszik a vörös haj,a másiknak pedig a barna haj.
Személyes véleményem szerint,Marilyn az egyik legszebb nő a világon,tehetsége pedig lenyűgöző,csak sokan nem tudják normálisan értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!