Csak nekem nyomasztó ez a zene?
Figyelt kérdés
Mindig, miután meghallgatom, olyan furcsa érzésem van. De egyébként nagyoon szeretem ezt a zenét.
A zene: Marilyn Manson - Eat Me, Drink Me
2017. aug. 9. 22:30
1/7 anonim válasza:
Igen szerintem is az egy kicsit, de a Manson számoknak megvan ez a fajta érdekes hangulata. :)
2/7 anonim válasza:
Ilyen műfaj.
Manson még ráadásul elég belépő szintű ebben az irányzatban, vannak sokkal durvábbak is ha elbarangol az ember a youtube-on.
3/7 anonim válasza:
Akkor ne hallgass witch house-t, Aphex twint vagy Agalloch-ot. :DD
4/7 Alain Delon válasza:
Nekem nem nyomasztó. Kb. közönbös.
5/7 anonim válasza:
nem mondanám nyomasztónak, szerintem a holy wood című lemezén van "nyomasztóbb" zene :D de amúgy imádom. meg általában a lemezén lévő intrók azok amik elég "parák".
6/7 samuka01 válasza:
képes a zene szabadon engedni a mély érzelmeket de nyilván mindenkiből mást vált ki, befolyásolják az emlékei az embert
7/7 anonim válasza:
Talan kicsit az. Bar en nagy metalhead vagyok. A klasszikus rocktol a horgos death matalon at mindent hallgatok, nu metalt, metalcoret, deathcoret is. Egyebkent ez Manson egyik legjobb szama szerintem. En szeretem hallgatni nagyon, nekem nyomasztobb az ha nem hallgatok semmit.. ezek a zenek sokat segitenek, ha olyan helyzetben vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!