A férjem szerint, az elvárható fizetés mindenkinek nettó 600.000 lenne, ez szerinted reális, vagy nem értékeli azt, ami van?
Ketten keresünk 560.000 forintot és örökké elégedetlenkedik. Ezt se tudja beosztani, pedig a ház hitel és a rezsi együtt 150-ből kijön és ketten vagyunk rá, mégis alig van félretett pénzünk, mert szórja, én meg nem tudom kordában tartani, pedig voltak próbálkozások.
Én értékelem alul magunkat, és tényleg az lenne az elvárható normál színvonal, mint nyugat-európában, vagy neki nagyok az elvárásai?
Azért is esik rosszul, mert az első szakmám nem jött be, ezért most szerzem a 3. diplomámat, így emelkedni fog a fizum, de akkor se lesz 600.000. Én örülnék ennek az emelésnek is, hogy végre, sok éves fáradozással elérem, és ezt a szakmám már szeretem, de ő teljesen letör. Nem direkt bánt, tehát nem beszólogat, egyszerűen csak nem érzi a pénz értékét és folyton nyafog, hogy milyen csórók vagyunk.
Ti mit gondoltok erről?
20: ez csak egy személyes percepciód, hogy egyeseket a semmiért túlfizetnek....
Ugyan már, miért tenné ezt egy cégtulajdonos, vagy más vezető...? Pont annyit fizet, amennyiért még megéri neki!
Vagy te sem tudod elképzelni, hogy pl. egy játékfejlesztő informatikus (aki ugye egyesek szerint csak ül és nyomkodja a billentyűket :-DDD) mekkora profitot termel a cégnek...
Nem csak az a munka, amiben elfáradsz, és koszos+izzadt leszel. :-DDD
Az is lehet, hogy borderline
Arra is jellemző az esztelen költekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!