Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha félreismert volna titeket...

Ha félreismert volna titeket valaki, akkor tisztáznátok milyen emberek vagytok?

Figyelt kérdés

2022. jan. 8. 02:04
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Csak abban az esetben ha az adott személyt fontosnak tartom. Amúgy nem érdekelne egy ember a 9 milliárdból.
2022. jan. 8. 02:19
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
H lehet félre ismerni valakit? Pont leszarom mit gondol rólam
2022. jan. 8. 02:47
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem, nem szokott érdekelni hogy ki mit gondol
2022. jan. 8. 02:56
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

--------------------------------------------------------------

Először is - feltételezem, hogy te se nagyon ismered, így az #1-es szerinti feltételezése nem helytálló. Tehát feltehetőleg : neked sem fontos az a személy !

-

Ha munkahelyen vagy, akivel a jövőben is találkozgatni fogsz, akkor a nézeteltérések miatt: igen javaslott! TEHÁT TISZTÁZD !

-

Ha igazából nem fontos számodra az az ember - és nincs semmilyen kényszerezett folytatás. Akkor szerintem NEM szükséges a tisztázás !

-

Rengeteg ember van, aki hamar értékeli/leminősíti/elkönyveli az embereket (elhamarkodott értékítéletet tesz). Szerintem nem érdemes energiát fektetni beléjük a folytatásban ! Az ilyen személyeknél a jövőben is ugyan így ismételten előfog fordulni ez az elhamarkodott értékítéletű magatartás.

--------------------------------------------------------------

2022. jan. 8. 03:27
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Egy kolléga nőm - a főnök titkárnője. Mindig annak hitt akivel utoljára beszélt/aki utoljára győzködte ...

-

Képzelheted, hogy mi alapján megy SZAVAZNI 2022-ben ...

2022. jan. 8. 03:29
 6/9 l0m3x ***** válasza:
96%

Ki a gyíkot érdekel a szavazás 3:29-kor. Vagy a politikai nézete "Emberi tulajdonságok" témakörben. Arra van más besorolás.

Gratulálok!

2022. jan. 8. 03:40
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Mert ez a fajta magatartás mód, kihat az élet többi területére is.

És egy mondatban megemlítettem egy példát ..

-

Vannak emberek akikbe nem érdemes energiát fektetni !

2022. jan. 8. 04:18
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Az élet mindig próbatételek elé állít mindenfélével, amin vagy elbukok, vagy nem bukok el, így inkább elbukok. Ez bizonyít sajna sokmindent.
2022. jan. 8. 21:14
 9/9 anonim válasza:
Nekem úgy lenne tiszta a lelkiismeretem még akkor is ha esetleg nem kedvelem az adott személyt.
2022. jan. 9. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!