Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Először is tisztáznám, hogy...

Először is tisztáznám, hogy elég maximalista vagyok sok téren, közülük ebben is -> szerintetek az normális, hogy rendeltem az elmúlt 3 hónapban már 2 telefont és 1 tabletet is (extreme digital-tól szal vadonatújak) és?

Figyelt kérdés
mind a 3-on volt a csomag kibontását követően,1-2 db 2-3 mm-es karc vagy a hátulján vagy az oldalán (nem a képernyőn, nagyon részletesen átnéztem őket) esetleg a gyárban ahol készítik nem tudják 100% os legyártani az eszközöket és nagyon minimálisan megkarcolódnak?
2019. aug. 12. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
apple termékkel nem volt gond a E.D-tól
2019. aug. 12. 20:53
 2/2 csatrad ***** válasza:

A gyarban nem karcolodik meg semmi. Ezekhez emberek hozza sem nyulnak kb az egesz muvelet soran.

Amit szallagon gyartanak azok altalaban haztartasi eszkozok, amiknek lehet effele baja.

2019. aug. 13. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!