"Ez a csaj bármit vesz fel nagyon gáz" Miért mondják rólam? Normális, fehérbőrű, maximalista lány vagyok.
Sziasztok! Nem tudok sajnos máshoz fordulni úgyhogy végső reményeim vagytok.
magasság – 158-159cm
súly – 46 kg
csipő – 80
derék – 65
mell – 75
melltartó – 70/B
Tökéletesen jól érzem magam, és abszolút 100%-osan elégedett vagyok a kinézetemmel mindaddig amíg ki nem lépek a lakásból. Amint kiléptem legszívesebben elbújnék. Miért? Az emberek miatt!! Úgy kezelnek hogy megőrülök. A következőket hallom teljesen ismeretlenektől az utcákon: „Tartja valami még azt a nadrágot rajta?” „Nézz má’ hogy néz ki” „Tiszta gebe” „Ez a csaj bármit vesz fel mindig nagyon gáz”(<-ezt suliban mondta egy lány) stb. Nem vagyok bolond, nyíltan hallótávban mondják, és ami még rosszabb hogy bámulnak! Szó szerint elmondhatatlanul lekezelően megbámulnak. Ezeket 80%-ban lányoktól kapom, 20%-ban fiúktól. Nagyon nagyon szeretek divatosan öltözködni, kifesteni magam, a hajam belőni, napszemcsi stb... szóval adok a megjelenésemre az átlaghoz képest nagyon is sokat. Mindig mindig igyekszem esztétikusan, divatosan kinézni. Szóval ezért sem értem miért vagyok ÉN a „mindig nagyon gáz” mikor annyi fura fazon van köztünk, és a társadalom szinte mindenféle kinézetet teljesen elfogad ma már (pl rocker, gótika, punk, hidrogénszőkesség stb) rájuk nem néznek így akkor én mért kapom ezt a bánásmódot?! Őszintén, higgy nekem, NAGYON lekezelően viselkednek velem és bámulnak meg az emberek (bolti eladók, fogorvosom asszisztense, fodrász, járókellők stb)
Arra gondoltam hogy amiatt hogy talán betegenek, anorexiásnak tűnnök? Ez így van? Nagyon keskeny a csípőm, és széles a vállam illetve eszeveszett alacsony vagyok ami mind mind (szerintem) hozzájárulhat az „anorexiás ez a csaj” dolgokhoz. EZ IGAZ LEHET?
18 vagyok.
*Nagyon nagyon szeretek divatosan öltözködni, kifesteni magam, a hajam belőni, napszemcsi stb... szóval adok a megjelenésemre az átlaghoz képest nagyon is sokat. Mindig mindig igyekszem esztétikusan, divatosan kinézni.
Na látod, ez a baj! Próbálj meg NORMÁLISAN kinézni, a kevesebb néha több. Semmi baj az alakoddal a paraméterek alapján, csak valószínűleg hülyét csinálsz magadból, méghozzá úgy, hogy észre sem veszed.
A smink,a ruha és a stílusod miatt cinkelnek szerintem.Nem az alakodért.Valószínűleg túl sok a vakolat.
Képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!