Ha valaki rosszat tesz, egy jó ügy èrdekèben, ès èn nem ítèlem el a rosz tettet, sőt helyeslem, akkor èn is rosz vagyok?
Szerintem úgy lett volna rendben ahogy mondtad. Elveszi és visszaadja... "Kedves srác" az ilyen kedves srácok szoktak lelőni 16 embert egy délután, mert elfolytós típusok.
Én amúgy azzal is együtt tudok érezni aki elvette. Néha én is csináltam ilyet brahiból vagy csak az interakció kedvéért, vagy kíváncsiságból, hogy mit fog reagálni a másik, de biztos hogy rendes lettem volna az illetővel ha tényleg nagyon megbántom ezzel, vagy később ha látom hogy besokallt... Most meg fölöslegesen eltört a foga... Lehet akitől elvette az meg most fél, hogy bosszút állnak majd vagy esetleg úgy érzi, hogy valahol miatta történt és nem is akart ekkora balhét csapni. Feszenghet miatta.
Vagy elvettem volna és visszaadom, vagy ráveszem hogy adja vissza, vagy odamegyek a másikhoz és beszélek vele, enyhítem a fájdalmát, vagy jobb kedvre derítem. A rossz az sztem rossz... Csak néha mindenki csinál rosszat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!