Miért ilyen szigorúak az elvárások egy 30 éves emberrel szemben?
Legyen stabil munkahelyem, feleségem, gyerekeim.
Ebből a háromból csak a ház van meg, és folyamatosan csesztetnek hogy miért nincs ez vagy az....mintha egy másik fajta ember lennék úgy le kezelnek. Sokszor mondják "én csak jót akarok neked" de őszintén szólva én ezt nem hiszem el.
Akkora volt a nyomás ez miatt rajtam, hogy az egyik exemet meg is kerestem, hogy csináljunk gyereket költözzünk össze...de ő is ilyen nyomorék mint én, szóval csak beszélünk egymással.
Ennyi amit akartam írni, valóban jó akaratából b..zatja az ember ember társat? Mert ha a szüleim mondják Elhiszem, de ha más...hát nem tudom, neki miért jó ha nekem van? Inkább szerintem örülnek a bánatos életemen ezt meg csak úgy oda lököik, mert ez a természetes.
Ez is idegesít de most nem térek ki rá. 29f
Folyt.
Szóval valamennyire jogos a csesztetés, hogy 30 évesen még nem vitted semmire. Oké, hogy feleség és gyerek nincs még, de hogy egy normális munkahely sem, az kicsit gáz.
Oké, most lényegtelen is, hogy milyen autó és mennyit ér. Manapság már nem nagy dolog autóval rendelkezni.
Valóban egyébként idegeneknek nincs hozzá köze. Ha faggatnak, ignoráld. Ettől függetlenül maga a felvetés jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!