Egy nőnek 30 éves korára hogyan kell élnie?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy normális 29-34 közötti nőtől mi az, ami elvárható? Pl.: életstílusban, anyagiakban, a szakmáját és a személyiségét illetően? Milyen szokásokkal kell addigra leszámolnia és melyeket kell elsajátítania?2021. dec. 27. 19:01
1/7 anonim válasza:
Ahogy szeretne. Nem kell mindig másoknak, az elvárásoknak élni.
2/7 anonim válasza:
Az biztosan, hogy kinőtte már azt, hogy másoknak akar megfelelni és rájött arra, hogy az élet erre túl rövid. Úgy kell élni, ahogy ő jól érzi magát, a többi nem számít.
3/7 anonim válasza:
Ahogy neki jól esik. Nyilván tudjon magáról gondoskodni anyagilag és úgy általában is, de kb. ennyi általánosan
4/7 Metionin válasza:
Eljut odáig, hogy nem foglalkozik ilyesmikkel, hogy hogyan kellene élnie.
5/7 anonim válasza:
Ahogy neki jól esik, illetve ahogy azt érzi, hogy építi a jövőjét.
De ha azt akarod, hogy más mondja meg, így karácsony táján a ritkán látott rokonok szíves örömest tesznek ennek eleget. Ha nem, akkor is. Legalábbis nekem ez a tapasztalom.
6/7 anonim válasza:
Szerintem úgy, amilyen társat szeretne maga mellé. Én legalábbis igyekeztem olyanná válni, akivel én is szívesen randiznék vagy élnék együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!