Mit gondoltok egy olyan apspergeres emberről aki jól üzletelget, sok lakás van Budapesten 30 éves korára, de a fogyatékosságit felveszi, valamint az ingyenes utazási lehetőségével is él! Szerintetek is elkéne tőle venni?
Figyelt kérdés
számoljátok össze 4 lakás budapesten a jobb részeken mennyiért van kiadva ....2017. nov. 14. 19:03
1/2 anonim válasza:
Ez olyan, mint a gyed, gyes, nyugdíjemelés, utazási kedvezmény, vagyoni helyzettől független.
Akiktől megvonnak valamit, azok akik nem teljesítenek törvényben előírt dolgokat, büntettet hajtanak végre, adót csalnak.
2/2 Metionin válasza:
Ez abból a szempontból érdekes, hogy nem minden aspi kap fogyatékosságit és mák kártyát sem, csak ha megállapítják hogy rászorul (=fogyatékossági kategóriába kerül). Én pl. szintén aspiként semmi ilyesmit nem kapok, mert a bizottság szerint ami anno ezt megállapította, túl "normális" vagyok.
Ettől függetlenül ha jár neki, akkor jár. Mint előttem is írták, ez állapotfüggő (lenne), anyagi helyzettől egyáltalán nem függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!