Nem, ez a sikeresekre jellemző. Ki mondta, hogy a többség sikeres?
Egyik sem hatalmas dolog ám (szociális és anyagi biztonság, életcélok), látod, mégsem tudja a legtöbb ember megugrani a mércét.
#4 Ráérek kommentelgetni.
Ma a webshopom 80e Ft bevételt termelt és 6 egybefüggő órát töltöttem a párommal.
Szóval nekem van rendes életem. Ez csak a nap végi levezetés.
7: nyilván. Ha itt gyakorin a fele kommentelő a lúzer mamahoteles, akkor a másik fele biztos, hogy a havi 1,6 milliót kereső dúsgazdag, időmilliomos válaszoló :D
Nagyon hihető a sztorid, azért annyira én sem vagyok hülye az üzlethez, hogy tudjam, hogy minden szabadidődet felemészti, ha sok pénzt akarsz keresni.
#8 nem a 7-es válaszoló vagyok, de miért emésztené fel? Ne viccelj már. Pl én 20000 körüli órabérnél már válogatom a klienseket, rosszabbakat már nem vállalok el, csak az igazán zsírosakat, és simán vannak üresjáratos napok, amikor azt csinál amit akar, ettől még rommá keresi magát.
Ha pedig vállalkozása van, amit a 7-es írt, akkor végképp. Gondolom vannak alkalmazottai, akik intézik a csomagolást, szállítást, meg a papírmunkát. Szerintem több itt a sikeres ember, mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!