A jó csajok miért hoznak folyton rossz döntéseket?
Elég beszédes, hogy a jócsajok miért is a tetovált gitárost, és az iq bajnok dobost választják! A dobhoz nem kell ész! Csak, ütni kell azt.
Miért nem a zongoristát? Ja? Hogy az intelligencia kérdése? Ha pedig a gitárost, akkor miért nem jazzgitárost! A torzításhoz sem kell ész.
Brandy helyett Borsodi Bivaly? Na álljon már meg a nászmenet amikor itt vagyok Én, gróf, értelmiségi. Egészen más kulturális holdudvar.
Az fenti példák, jól bizonyítják. A jócsajok döntései mögött, szeleburdiság, meggondolatlanság van. Proletár kulturbarbár kell, nem az intelligens.
Úgytűnik, intellektusom és erkölcsi morálom lehet akadálya a jócsajokkal való érintkezéseimnek. Intellektuelnek, nemlehet jócsaja?
#4 Annnyiraaaa tudtam :D :D
(üdv: #1)
Szerintem az intelligencia nem egyenesen arányos azzal, hogy ki milyen hangszeren (nem) játszik.
Egyébként csak mondom, hogy intelligens ember nem a gyakorin veri a nyálát és reklámozza, hogy ő mekkora "főnyeremény". Az intelligens ember tisztában van a képességeivel, de nem hajtogatja lépten-nyomon, türelmes, mert tudja, hogy lesz eredménye annak, amit csinál.
A prűd, habi emberektől meg rosszul vagyok, és gyanítom még jó néhány ember így van ezzel.
Úgyhogy szerintem gondold át, hogy ki csinál rosszul valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!