Mit művelek, miért hozok rossz döntéseket?
38 éves vagyok,és mostanság gyakran foglalkoztat gondolati szinten a múltam,tudom a jelenben és a jövőben kell élni de olykor kell hogy az ember visszatekintsen.
az emberi kapcsolataimban sorra rossz döntéseket hoztam aminek az lett az eredménye hogy férfiak és nők körében is alig van igazán jó barátom,tanulmányok során,hétvégi szórakozások során,munkavégzések során is számos emberel kerültem kapcsolatba akikkel akkor nagyon jól megtaláltam a közös hangot de tartalmas barátságok mégsem szövődtek belőlük,nőkkel ugyanígy volt, ismerkedtem,bulikba beszélgettem, leveleztem, chateltem, rengeteg nővel és barátnőm mégis kevés volt,egy két komolyabb baráti ismeretséget leszámítva,barátságok se nagyon alakultak,most visszagondolva úgy érzem magamra maradtam,és felötlött bennem a kérdés, vajon mi oka lehetett hogy ennyi év alatt nem voltam képes komoly barátságokat kialakítani!Valahogy mintha soha nem tudtam volna felismerni és élni a lehetőségeimmel!Talán féltem a kötöttségektől,vagy tulságosan tartózkodó és távolságtartó voltam?(Mindig is úgy éreztem a kapcsolatok kialakításhoz nem igazán volt érzékem,sose ment könnyen,legyen szó baráti vagy pár kapcsolatról!)Ha igen,hogyan lehet ezen változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!