Hogyan változtassak az életemen ?
10/
Azért nem mindenkinek mert akkor mély szegénység se lenne meg hajléktalanság sem.Isten igazán sok minden érdekel de mégsem érdekel minden,mert szerintem van ,hogy őúgy érzem sokminden érdekel de valójában az nem is engem érdekel hanem másokat.Tudom nem pont érthető de mivel az interneten látok másokat ki mit csinál ki miben sikeres és mivel nekem nem sok sikerélményem van úgy érzem,hogy engem minden érdekel ami mást de ugye annyi minden nem érdekelhet mert mikor meg oda jutok,hogy belekezdek meg hidegen hagy.Egy valami van ami az életem során nagyon fiatal korom óta elkísért és most is érdekel az a számítástechnika,de ugye ezt a pályát nem vihettem ezért ebben is csak amatőrnek érzem magam még akkor is ha tudok annyit,hogy csináljam.Itt jön a képbe az önértékelés 0 és az önbizalom 0.Kérdés mi az az elszalasztás sok mindenről érzem úgy,hogy az nem az én utam még ha elsőnek úgy is érzem,hogy elcsesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!