Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan valtoztassak magamon,...

Hogyan valtoztassak magamon, az eletemen?

Figyelt kérdés
3 eve boldog voltam, magyarorszagon laktam rengeteg baratom volt , egy vicces fiu voltam rengeteget osszejartunk poenkodtunk filmeztunk, baratnom is szerettem, aztan csaladi okok miatt elkoltoztunk ausztriaba, amiota itt vagyok semmi jo nem tortenik velem, a nyelvet nehezen tanulom mert angolul megtanultam de nemetul plusszba mar kicsit nehez, igaz baratom egy sincs, semmi hobbim sincs, kicsit el is hiztam miota itt vagyunk mert nem csinalok semmit, hiaba tetszik egy lany nem tudok vele beszelni mert nem tul sok mindent tudok neki mondani es ha kerdez se ertek mindent.. az egyetlen amibe jo vagyok azok a tanulmanyaim ,de nem nagy cucc mert a nemet oktatasba olyanokat vesznek amit en 3 eve tanultam.. nem mit csinaljak.. barmilyen tanacsot elfogadok, koszonom szepen elore is. 17f

2017. márc. 6. 21:23
 1/1 IQ-Fighter válasza:

SZia!

Én is voltam már így,elég tréééé mikor az ember nem találja a helyét,

írtad hogy elhíztál....Kezdj el sportolni ha lehet valami társas sportot azzal javítasz a szoc életeden és a súlyodból is sokat le tudsz dobni :D

Barátokat könnyen szerezhetsz...Kikkel később össze járhatsz bulizhatsz hülyülhetsz aztán így tovább :)

16f

2017. márc. 7. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!