Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan valtoztassak az eletemen?

Hogyan valtoztassak az eletemen?

Figyelt kérdés
17 eves srac vagyok, megbuktam evvegen matekbol, nem vagyok rossz tanulo (3.5 atlag) de ez a tantargy nem megy...es nem birok neki allni tanulni pedig mar k%rvara kene. :/ Ez egy k%rva nagy problema jelenleg nekem, de ugy erzem megfogom oldani. Ha megbukok ugy fogom erezni magam egesz eletemben hogy nem erek semmit, haverok cikizni fognak meg az egesz suli brutal szegyen lenne. Mas gimibe nem vennenek at. Pedig nem erzem magam debilnek, sot 115 koruli iq-t mertek nalam, lehet nem sok de atlagfeletti megis nalam 100x butabb embereknek sikerul akkor nekem miert nem? Nagyon utalom hogy ilyen lusta vagyok, mindent halasztok, torekszek a jora de a testem brutal lusta. Pedig jol sportoltam (foci, mb1) 3 evig, es utana ellustultam, nincs motivaciom ugy erzem ha vegzek a sulival valamennyit keresek de ugyanugy melo-melo a semmiert mindennap felkelni mindennap. Ezt nem akarom. Nagyon gyakran gondolkozom az ongyilkossagon pedig egy vidam ember vagyok, sokat nevetek, sok baratom van de inkabb elmenekulok a virtualis vilagba. :( Pedig bulizni is szoktam de ez jobb elfelejtem minden bajom, nem birom mar. Angol kozepfoku vizsgan is megbuktam februarban azota utalom magam es semminek tartom az egesz letemet. Plusz ilyen dolgokra nembirom ravenni magam hogy kilyukadt 1 fogam (valamikor elmegyek fogorvoshoz) es nem birok betellni a cukorral. Segitseg nembirom. :( Pszichologushoz nem megyek...felek a bukastol, rettegek, de nem birok tanulni se. :( Elegem van teljesen...koszi a valaszokat. =)

2020. aug. 8. 04:19
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Eloszor kezd azzal, hogy ne az iskolai teljesitmenyed haterozza meg, hogy ki vagy.

Ami akkor sikerulhet, ha otthon nem vernek/bantalmaznak a rosszabb teljesitmenyert. Ugye ez a helyzet nem all fent?

Ha ez megvan, akkor meg erdemes lenne megtalalnod a neked megfelelo tanulasmodszertant. Olyan alapokra kenenaz egeszet helyezned, amire fogekony vagy. Ha illusztralva jobban megbirod megjegyezni a dolgokat, atlatni az osszefuggeseket, akkor tanulj videokbol. Ha hang alapjan jobban megy, akkor oran figyelj oda jobban, legfeljebb kevesebbet jegyzetelsz, de megerted ott helyben.

Viszont ezt a "segitsetek, mert szar vagyok es mar ongyilkossagon is gondolkodtam" fele hisztit azert ha lehet, mellozd.

2020. aug. 8. 06:29
 2/2 anonim ***** válasza:
90%

"115 koruli iq-t mertek nalam"

Kik?

"inkabb elmenekulok a virtualis vilagba"

"Hogyan valtoztassak az eletemen?"

Szabadulj meg a számítógépedtől és a mobilodtól legalább addig, amíg át nem mész a pótvizsgán.

"Pszichologushoz nem megyek"

Pedig akkor még az is kiderülhetne, hogy diszkalkuliás vagy, azért nem megy a matek. Meg egyébként is rád férne, hogy egy szakértő adjon tanácsokat, ne csak a gyk népe.

2020. aug. 8. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!