Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Proli vagyok csak mert a...

Proli vagyok csak mert a legolcsóbb virslivel szilveszterezek és inkább jó sok tüzijátékot vettem?

Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 15:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%

"Akkor tesám mást sem egyél meg, csak amit a kertedben termeltél, mert minden nagyüzemi környezetben készült élelmiszer termék olyan szar körülmények között készül. :)"

Tudom, ezért vannak itthon tyúkok és kacsák, ìgy megvan a tojás is. Disznót ismerőstől szoktunk venni, akit biztosra tudom hogy nem szeméttel és dögökkel eteti. Vadászoktól szoktam fácánt és nyulat venni. Kertben sok minden megterem szerencsére, van amiből még a családban is tudunk szétosztani. Tejet rokontól vesszük akinek vannak tehenei. Természetesen van amit venni kell de mindent olyan helyről próbálunk amiben megbìzunk, például ismerősi körben van aki fűszerpaprikával foglalkozik, van aki savanyúságokkal, stb... Van akivel csereberélünk. Ha meg boltban kell esetleg például húst venni, akkor van rokon aki húspultban dolgozik, tudjuk hogy szerdán kapnak friss árut, amit természezesen nem raknak ki, de nekünk abból ad. Aki meg nem tudja hogy mi megy a boltokban, az kapja a lemosott húsokat...

2022. jan. 1. 00:45
 22/27 anonim ***** válasza:
54%
Inkább csak hülye
2022. jan. 1. 14:09
 23/27 Jake Paul ***** válasza:

Valóban nincs sok eszed egyébként, mindkét húzásod korlátoltságra vall( én a paneli kutyásoknak szoktam ezt mondani akik 30 négyzetméteres kislakásban tartanak ormótlan nagy kutyákat zavarva a lakótelep nyugalmát egész évben a kutyaszar aknákról már nem is beszélve ;)

De nem baj, az ilyen gyökerek miatt segítek állatmentősöknek segíteni kutyákat összeszedni... ( Bro ki kérte hogy kutyát tartsatok a többi ember nyomorára?

az állatmenhelyek csak a hülye nem törődöm kutyások miatt vannak bajban egyedül minden évben ..Mert sajnos manapság mindenki tarthat kutyát nem lennének bajban ha normális kutyatartás lenne ebben az országban és nem engednék minden jötment hülyének a kutyatartást ! Most jön majd a szilveszter én hátast dobok ha arra fogjátok megint fogni a nem törödömségűket mert jaj a petárdázás .. régen is volt petárdázás de ennyi kutya megy ennyi + töketlen gazda nem volt és ennyi kutya menhely sem .. Csak az a baj hogy az összes állatmenhely hozzájárult ehhez a helyzethez hiszen évről évre bárkinek engedtétek szintén hogy kutyát adoptáljon vegyen vagy vigyen még a kezdeteknél.. Akkor kellett volna meghúzni a szíjat..

2022. okt. 11. 20:19
 24/27 anonim ***** válasza:
6 miért lenne primitív valaki szórakozása?Aki ilyet ír az a primitív
2023. jan. 28. 08:57
 25/27 anonim ***** válasza:
17 jó indokok.Buta vagy
2023. jan. 28. 08:58
 26/27 anonim ***** válasza:
A tűzijátékozás nem proliság , nem is vagy az ellenben azokkal akik itt hisztiznek a tűzijáték miatt meg primitívezgetnek.
2023. jan. 28. 16:16
 27/27 anonim ***** válasza:
"állatkinzás" haver kutyája meg nézi xd
2023. jan. 28. 20:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!