Proli vagyok csak mert a legolcsóbb virslivel szilveszterezek és inkább jó sok tüzijátékot vettem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 15:53
11/27 anonim válasza:
Amúgy se kéne póráz nélkül kiengedni a kutyát senkinek.
12/27 anonim válasza:
10: alapmondás, hogy ha valamit szeretsz, ne akard megtudni, hogyan készül.. :-DDD
Mindazonáltal virsli és virsli között annyi különbség lehet, mint Karachi és New York belvárosa között....
13/27 anonim válasza:
Másrészt a petárdát elég hanyagolni.
14/27 anonim válasza:
"Dolgoztam egy rövid ideig húsüzemben, láttam hogy készül a virsli, azóta csak a kutyák és a macskák eszik nálunk."
Akkor tesám mást sem egyél meg, csak amit a kertedben termeltél, mert minden nagyüzemi környezetben készült élelmiszer termék olyan szar körülmények között készül. :)
15/27 anonim válasza:
14. Pfuj, ha tudnád milyen kukacok mászkálnak a földbe.
16/27 anonim válasza:
inkább sajnállak, hogy nem jut egyszerre drágább virslire és normális tűzijátékra
17/27 anonim válasza:
Az olcso virsli csak csorosag. A tuzijatek na az prolisag.
18/27 anonim válasza:
Nem vagy az, mindenkinek az a jó, amit akar, de vigyázz magadra is, és másokra is!
19/27 anonim válasza:
Nem. A petárda, tűzijáték fontosabb.
20/27 anonim válasza:
Még változtathatsz: Megeszed a tűzijátékot és felrobbantod a virslit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!