Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van bűntudatom, ha jól...

Miért van bűntudatom, ha jól érzem magam?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, alapvetően komolynak mondanak és én is annak tartom magam, de néha úgy érzem magam, mint 18 évesen.

A haverokkal mikor így belekezdünk a hülyéskedésbe nyilvános helyen, pl. utcán, mekiben, boltban csinálunk/mondunk marhaságokat, amit kívülről aki lát, azt gondolja, hogy "úristen, ezek alpári, neveletlen emberek".

És pár perc mulva amikor abbahagyjuk a hülyéskedést elkap a bűntudat, hogy "úristen, én nem is ilyen vagyok, milyen szarul állhat kívülről".

Plusz ehhez jön egy olyan érzés is, hogy félek hülyéskedés közben, hogy utána úgyis rossz dolog történik.

Most ez miért van? :(

2021. dec. 31. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad. Ha nem foglalkoznál ezzel, akkor nem éreznél így.
2021. dec. 31. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Velem is van ilyen.

Én úgy érzem,hogy azért mert gyerek akarok maradni még,vagy legalább kis felnőtt.

És azért érettnek is kéne lenni,de az túl komor számomra,és az öregséggel asszociálódott.

Ugye régen minden el volt nézve,azért nem minden de érted a lényeget.

Úgy érzem,hogy a "gyerekkorom" egy részét elpazaroltam,mert nem őrültködtem.

Tudtam,hogy nem szabad,de viszont tetszett a gondolat.

Tehát hogy most meg tudom,hogy megcsinálhattam volna minden baromságot,nem kaptam volna úgyse érte sokat.

Alapból jó gyerek voltam,és ez elméletben(ott dől el hogy kapsz-e valami büntit) olyan mint felnőttkorban a büntetlen előélet.

Egy jó tényező,egyszerűen most csak megtörtént valami,és máskor ne legyen ilyen.

Megúszhattam volna egy csomó mindent,nem egy korlátozott rab lettem volna.

Lehet,hogy nálad is hasonló.

20/F

2021. dec. 31. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvános hülyéskedés miatt van ez!!

Szóval nem kell hülyéskedni nyilvánosan!

2021. dec. 31. 13:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó, sokszor pont azért viccesek ezek a dolgok, mert nyilvánosan csináljuk őket. Úgyhogy ez ilyen paradox :(

2021. dec. 31. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki mit értesz hülyéskedés alatt. Ha azt, hogy elkezdtek hangoskodni és kiabálni, meg ugráltok és bukfenceztek az utcán és társai, akkor igen ne csodálkozz idiótának néznek. Lehet normálisan is iszogatni. Valószínűleg te így szocializálódtál, hogy ez a szórakozás számodra, ha mekiben 2 szívószálat feldugsz az orrodba és ott ugrálsz az asztalon részegen.
2021. dec. 31. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!