Csak én látom hogy sok magyarnak ázsiaias szeme van?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy Magyarországon 10 emberből minimum 1-2 embernek kelet ázsiaias szeme van.Régebben egy lány osztálytársamnak is ilyen szeme volt, szőke haj és kék szem, de viszont ázsiaias beütésű volt a szeme. A családtagjai pedig teljesen magyarok voltak.
Lehetséges hogy a honfoglalók leszármazottjai akiknek ilyen beütésű szemük van?
A németeknél és osztrákoknál viszont egyáltalán nem látok ilyen embereket.
2021. dec. 30. 02:08
1/7 anonim válasza:
Én is voltam így aztán kiderült, hogy a nagybani helyett a sárkány centerben vagyok. Köcsög GPS mindig rossz helyre visz..
2021. dec. 30. 04:01
2/7 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel a dús ajkak meg négeres?
Ez nem így működik...
2021. dec. 30. 04:05
3/7 anonim válasza:
Én nem veszem ezt észre. A honfoglaló magyarokhoz meg már rég semmi közünk némi nyelvet leszámítva, akárhogy erőltetik.
2021. dec. 30. 05:47
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak szoros volt a copfjuk...🤔
2021. dec. 30. 07:06
5/7 anonim válasza:
Inkább a beköltözött besenyők, kunok meg az asszimilált avarok miatt van ez. A honfoglalók közt nem voltak mongolidok. A magyar népesség igen kevert eredetű, és jó szemmel ennek észrevetted pár jelét.
2021. dec. 30. 08:49
6/7 anonim válasza:
Nem kell olyan messzire menni. Itt 40 évig szovjet katonák állomásoztak😃. A szovjetunió hatalmas ország volt, rengeteg ázsiai beütésű katonával, hiszen ázsia jórésze is oda tartozott. Csak meg kell nézni korabeli videókat, tele voltak ázsiai fejű katonával.
Nyilván volt kapcsolat a vöröshadsereg katonái és magyar nők között is😃.
2021. dec. 30. 09:28
7/7 anonim válasza:
Egész Kelet - Európa rendelkezik ázsiai behatással. A honfoglaló magyarok 40% - a volt ázsiai. De a mai hasonlóságoknak nem ez az oka. Inkább a sok ázsiai kisebbség, mint a kunok, besenyők, úzok, tatárok letelepedése és beolvadása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!