Európában van a magyarnál butább (PISA felmérés igazolja) és rosszindulatúbb nép?
A PISA felmérés igazolja, hogy gondolkodni se tudunk. És ennek megvannak a következményei...
Azt, hogy milyen a magyar mentalitás, nem kell ecsetelnem. Dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Egyébként a válaszok sajnos a kérdezőt igazolják. Nem, nem lehet egy népet megítélni sem tanulmányi felmérések sem a futball szurkolók viselkedése alapján. Itt is ,mint mindenhol, vannak értelmes, intelligens emberek és suttyók is.
Mondjuk tény, hogy nálunk tombol a xenofóbia, rasszizmus, homofóbia és egyéb nyalánkságok és kicsit visszafelé tartunk a jelenlegi hatalom áldásos tevékenysége miatt (is). De ettől alapjáraton nem vagyunk buta nép, jó oktatással sok mindent ki lehetne hozni belőlünk. Csak ilyen nálunk nem lesz :-(
A PISA teszt inkább azt igazolja, hogy a magyar oktatási rendszer orbitálisat bukott.
Itt az egészet az alapoktól újra kéne építeni normális tanárokkal, mert a mostaniak többsége alkalmatlan.
az, hogy a magyarok többsége mitől olyan, amilyen, elég összetett kérdés: történelmi előzmények, borzalmas oktatás stb.
Amit én látok, hogy a magyarok a következő dolgokban emelkednek ki:
-beképzeltség (jellemzően a semmire)
-elhízás
-kifogáskeresés
-tájékozatlanság, logikus gondolkodás hiánya
-rosszindulat irigység, tahó viselkedés
A külföldiek általában érettebbek, értelmesebbek és tájékozottabbak, a magyarok többsége csak egy nagyra nőtt gyerek.
9: erre gondoltam én is. Csak nem fektettem ki ilyen szépen, mert az előző kérdésemet törölték. Pont azért a sok szép dologért, amit írtam....
Kérdés: Európában van olyan, aki alulmúl minket? Vagy mi vagyunk közép és nyugat Európa szégyene? Velünk egyszinten csak a Balkán van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!