Romákkal kapcsolatban több pozitív, vagy több negatív tapasztalatod volt eddig?
Nekem vegyes..Inkább ált. suliban volt gondom velük, azután nem. Pedig az utcánkban elég sok roma él, velük sincs gond..még csak nem is hangosak.
Ennek ellenére elég csendes környék.
Nekem több pozitív volt mint negatív, de ez nagyon egyedi szerintem. Budapesti vagyok, itthon ritkán találkozom romákkal, viszont részt vettem egy programban, ahol baranyai (alsószentmártoni) hátrányos helyzetű gyerekeket taníthattunk, akik majdnem mind romák voltak. Csupa jót tudok róluk mondani, nagy részük szorgalmas, vidám és soha nem éreztem magam veszélyben a faluban.
Azonban még mielőtt lepontoztok, tudom, hogy Magyarországon sajnos nem ez a jellemző.
Szija ahol én laktam nagyon jó romák éltek jobbak
Voltak mint barki más ember de én szlovakiabol vagyok
A falu neve csoltó szlovakul coltovo
Szia!Inkább negatív a tapasztalatom a romákkal
Csongrád megye
Eddig is negatív tapasztalataim voltak, de múlt héten kirángatták a kezemből a táskámat az utcán, szóval azóta annál is jobban utálom őket, mint eddig.
Amúgy a barmok elvittek egy táskányi taknyos meg tiszta zsepit, plusz 1 dz kézfertőtlenítőt, mert a telefonom a nadrágomban van, pénz sosincs nálam, a bankkártyám a zsebemben hordom. Szóval a bevételük 0 forint volt. Remélem ezen múlt a havi zabálnivalójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!